Zonguldaklı genç yıldız Buğra Akyüz, İranlı yönetmen Mohsen Rabiei'nün 20 Eylül'de beyazperdede yerini alacak olan Kin filminin başrol oyuncuları arasındaki yerini aldı.

Hakan karakteri ile filmin başrol oyuncuları arasında yer alan Zonguldaklı 24 yaşındaki genç oyuncu Buğra Akyüz'ün oynadığı Kin, 20 Eylül'de sinemalarda...

Kin filminde, üç kız arkadaş hafta sonu eğlenmek için kızlardan birinin ailesine ait otele gider. Erkek arkadaşları programa dahil değildir. Bu duruma bozulan erkekler kızlar için ürkütücü kendileri için eğlenceli bir plan yaparlar. Erkeklerden biri kız arkadaşına evlenme teklifi edecektir. Fakat hiçbir şey hayal ettikleri gibi gitmez. Yaşadıkları olaylarla da aslında kim olduklarını görürler. Korku ve gerilim dolu filmin sıra dışı hikayesinde Hakan karakterini canlandıran Buğra Akyüz'ün performansı da merak ediliyor.

Zonguldak'ta doğan Buğra Akyüz, TED Koleji'nden mezun oldu. Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümünden mezun olan Akyüz, özellikle tiyatro alanında kendini gösterdi ve beyaz perdenin de ilgisini, çekmeyi başardı. Bir dönem ekranların vazgeçilmez dizisi olan Vatanım Sensin'de rol alan genç oyuncu buradaki ve tiyatro oyunlarındaki performansıyla yönetmenlerin dikkatini çekmeyi başardı.

Memleketimden İnsan Manzaraları ve Özgürlüğün Bedeli tiyatro oyunlarında da oynayan genç oyuncu kısa filmlerde de oynadı. Buğra Akyüz'ün de yer aldığı Özgürlüğün Bedeli tiyatro oyunu ekip olarak Sadri Alışık Anadolu Efes Özel Ödülü'nü ve Ekin Yazın Dostları Tiyatro Ödülleri'nde Küçük Salon Oyunu ödülünü almıştı.

Editör: Pusula Gazetesi