Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde doğup büyüyen 26 yaşındaki Hayrettin Durgut, İstanbul-Sarıyer'de motosiklet kazası geçirerek hayatını kaybetti.

Dün akşam saat 21.30 sıralarında Hacıosman Tüneli Sarıyer istikametinde meydana gelen kazada Zonguldaklı Hayrettin Durgut ile Ramazan Demirhan, üzerinde bulundukları motosikletin kontrolden çıkması sonucu yaşanan kazada hayatlarını kaybettiler. Hayrettin Durgut'un yakınları acı haberi alınca yasa boğuldular. Durgut'un sevenleri sosyal medyada çok sayıda paylaşım yaptılar.

34 DP 8041 plakalı motosiklet, Hacıosman Tüneli çıkışı Sarıyer istikametinde sürücünün kontrolünden çıkarak önce bariyerlere vurdu. Sonrasında savrulan motosiklet yaklaşık 50 metre sürüklendi. Kazayı gören vatandaşların haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar, 23 yaşındaki Ramazan Demirhan ve 26 yaşındaki Hayrettin Durgut hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen 2 kişi kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis, uzun süre olay yerinde inceleme yaptı. Yapılan incelemenin ardından motosiklet olay yerinden kaldırıldı. Belediye görevlileri tarafından yol temizlendi.

Kazada hayatını kaybeden Hayrettin Durgut'un Ereğli Çaylıoğlu Kelçe Köyü doğumlu olduğu, evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi. Durgut'un bir süre önce sosyal medyada Ereğli'ye olan özlemini fotoğraflarla "Memleketim, bir ilçe düşünün ilinden daha güzel" yazarak paylaşmıştı.