Zonguldakspor alt yapısından yetiştiktensonra çeşitli kulüplerde forma giyen 28 yaşındaki kanat oyuncusu Emrecan Özbay Kastamonu İl Özel İdarespor'a transfer oldu.

2019-2020 futbol sezonunda Ladik Belediyespor'dan Kilimli Belediyespor'a transfer olan ve Serkan Bankoğlu yönetiminde 14 maç üst üste kazanarak şampiyon olan kadroda yer alan Emrecan Özbay yeni takımı Kastamonu İl Özel İdarespor ile idmanlara başladı.

Bir çok takımın transfer listesinde yer alan Emrecan Özbay'ın son tercihi ise yeni takımı Kastamonu İl Özel İdarespor oldu.

TFF'DEN HABER BEKLİYORLAR
Tüm profesyonel liglerin başlamasına rağmen Amatör liglerin Corona Virüs salgını nedeniyle başlamaması nedeniyle tüm amatör futbolcular mağdur kalırken, TFF 2 ay önce yaptığı açıklaması ise Aralık ayının son gününe kadar BAL'da mücadele edecek takımların katılım bedellerini yatırmasını istemişti. Şimdi gözler TFF'ye çevrilirken, TFF yapılacağı toplantıda Corona Virüs salgınının seyrine göre ligleri başlatıp başlatmama konusunda son kararını önümüzdeki günlerde verecek.

KASTAMONU İL ÖZEL İDARESPOR İDMANLARA BAŞLADI
Emrecan Özbay'ın transfer olduğu Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kastamonu İl Özel İdarespor ligler Şubat ayı içinde başlayacakmış gibi idmanlara başladı. Sarı-lacivertli ekip 1 haftadır günde çift idman yaparak sezona hazırlanıyor.

EMRECAN ÖZBAY'IN FUTBOL OYNADIĞI TAKIMLAR

Bugüne kadar forma giydiği takımlarda oynadığı başarılı futbolla beğeni toplayan Emrecan Özbay yeni sezon öncesinde transferin gözde futbolcuları arasında yeraldı. Emrecan Özbay futbola Zonguldakspor alt yapısında başladıktan sonra sırasıyla Erdemirspor, Devrek Belediyespor, Kilimli Belediyespor, Adıyamanspor, Kozlu Belediyespor, Kayseri Talasgücü Belediyespor, Mersin Mut İdmanyurdu Belediyespor, Ladik Belediyespor ve son olarak geçtiğimiz sezon Kilimli Belediyespor'da şampiyonluk yaşadı, takımının BAL'a çıkmasında büyük katkı sağladı.