Zonguldakspor alt yapısından yetişerek Kozlu Belediyespor ve çeşitli kulüplerde futbol oynayan 24 yaşındaki kanat oyuncusu Emrecan Özbay Bölgesel Amatör Lig 7.grupta mücadele eden Mut İdmanyurdu Belediyespor'da harikalar yaratıyor. Sezon öncesinde Kozlu Belediyespor'dan BAL ekiplerinden Kayseri Talasgücü'ne transfer olan Emrecan Özbay buradaki başarılı futboluyla göz doldurdu. Talasgücü'nde ilk yarı kanat oyuncusu olmasına rağmen 5 gol 7 asistle oynayan Emrecan Özbay'ı ısrarla transfer etmek isteyen Mut İdmanyurdu Belediyespor bu transferi gerçekleştirdi. Yeni takımında da aynı performansı gösteren ve Mut İdmanyurdu teknik heyet ve taraftarlarının vazgeçilmezi haline gelen Emrecan Mut formasıylaikinci yarı Kepezspor, Konya Ereğlispor, Bucakspor ve Anamurspor'da 4 gol atarak bu maçlarda aynı zamanda 5 asist yaptı.

67 NUMARALI FORMAYI GİYİYOR

Son olarak dün sahasında Anamurspor ile oynayan Mut İdmanyurdu Belediyepor formasıyla 1 gol, 2 asistle oynayan Emrecan Özbay'ın bu başarısı Zonguldak'ı da gururlandırdı. 67 numaralı formayı giyen genç futbolcu Zonguldaklı olmaktan gurur duyduğunu söyledi. Emrecan Özbay Bölgesel Amatör Ligde bugüne kadar oynadığı 77 maçta 19 gol kaydetti.

GRUBUNDA ÜÇÜNCÜ SIRADA

Mut İdmanyurdu Belediyespor Bölgesel Amatör Lig 7 grupta 17 maçta 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 yenilgi alarak topladığı 33 puanla 3.sırada bulunuyor.

BU DEĞERLER ELLERE HİZMET EDİYOR

Böylesine başarılı ve Zonguldakspor'un alt yapısından yetişen futbolculara Zonguldakspor ve diğer takımlarımız sahip çıkmaken, bu değerler başka illerin takımlarına hizmet etmek zorunda kalıyor. Zonguldak değil, diğer iller Emrecan Özbay ve diğer yetenekli Zonguldaklı futbolcuları el üstünde tutuyor, Zonguldakspor ve diğer takımlarımız da dışarıdan transferler yaparak bol bol para saçıyor, kendi evlatlarına sahip çıkmıyor.

Editör: Pusula Gazetesi