Bursa'da 20-21 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Nurullah İvak Atmalar müsabakaları Zonguldak'tan da çok sayıda sporcu katılıyor. Müsabakalara Zonguldak'ı temsilen Büyükler Gülle atmada Sare Bostancı, Büyükler Dist atma Berke İnanoğlu, Gençler Dist atmada Yasin Taslak, Gençler Cirit atmada Aybars Lap, Gençler Dist atma Emirh Demir, Yıldızlar Disk atma Diclem Berfin Konuk ve 16 yaş kategorisinde ise cirit atmada Yiğit Atmaca ilimizi temsil edecek.

Bursa'daki müsabakalarda en iyi derecelerini yaparak ilimize madalya ile dönmeyi hedefleyen Zonguldaklı sporcuların moral ve motivasyonu üst dützeyde. Hazırlıklarını tamamlayan Zonguldaklı sporcular müsabakaların yapılacağı Bursa'ya umutlu gitti.

Sporcular üzerinde büyek emeği olan ve Bursa'da yapılacak müsabakalara en iyi şekilde hazırlayan antrenör Çetin Altındaş, ''20-21 Nisan tarihleri arasında Bursa'da hafta sonu Nurullah İvak Atmalar müsabakalarına katılacağız. Gülle, cirit ve disk atma branşlarında ilimizi temsil edeceğiz. Hedefimiz en iyi dereceleri alarak ilimize dönmek istiyoruz. Antrenmanlarımızı sıkı bir şekilde tamamladık. Bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz. Zonguldak'a hedeflediğimiz başarı ve madalyalarla dönmeyi planlıyoruz''dedi.

Editör: Pusula Gazetesi