TFF 2. lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'un Elit Lig (Gelişim Ligi) nde mücadele eden U15, U16 ve U17 takımları hafta sonu Kardemir Karabükspor ile karşılaştı.
ZONGULDAKSPORLI HOCALAR, ŞİMDİ KARABÜK'TE
Yıllarca Zonguldakspor alt yapılarında antrenörlük yapan Zonguldaklı antrenör Metin Aydın'ın yanı sıra kaleci antrenörü Remzi Korkmaz, 2019-2020 futbol sezonu öncesinde Zonguldakspor'dan ayrılarak Kardemir Karabükspor ile anlaştılar ve alt yapı antrenörü olarak görev yapmaya başlardılar.
Kader Zonguldakspor ve Kardemir karabükspor'u Elit Lig (Gelişim Ligi) nde karşı karşıya getirdi. Antrenörler Metin Aydın ve Remzi Korkmaz da yıllarca emek verdikleri memleketlerinin takımı Zonguldakspor'a rakip oldular.
3 KATEGORİDE KARABÜK'E TESLİM OLDUK
Hafta sonu Zonguldakspor ile Kardemir Karabükspor U15, U16 ve U17 kategorilerinde karşı karşıya geldiler. Kardemir Karabükspor 3 kategoride de Zonguldakspor'u yenmeyi başardı.
Kardemir Karabükspor Zonguldakspor'u U15'de 4-1, U16'da 2-0 ve U17'de 3-2 yenerek 3 maçta da Zonguldakspor'a üstünlük sağladı.
Zonguldaklı antrenörler Metin Aydın ve Remzi Korkmaz'ın çalıştırdığı Kardemir Karabükspor'a karşı Zonguldakspor hiç bir kategoride üstünlük sağlayamaması camiada üzüntü yarattı.
MAÇLAR DOSTLUK İÇİNDE GEÇTİ
Oynanan üç kategoride de maçlar oldukça centilmen ve fair-play çerçevesi içinde geçti. Kardemir Karabükspor'un Zonguldaklı yöneticisi Serdal Acal maçların ardından açıklamada bulundu.
KARABÜKSPOR'UN ZONGULDAKLI YÖNETİCİSİ AÇIKLAMA YAPTI
Zonguldaklı olan Kardemir Karabükspor yönetim Kurulu üyesi Serdal Acar maç sonrası yaptığı açıklaması şöyle: "U-15,U-16 ve U-17 maçlarında Zonguldakspor'umuzu vermiş olduğu güzel mücadelesinden Kardemir Karabükspor'umuza da almış olduğu bu güzel galibiyetlerden dolayı canı gönülden tebrikler.
Kardemir Karabükspor ve Zonguldakspor 2 büyük camia yok olmasın diye vermiş oldukları mücadele ortada her iki şehrimizin büyükleri lütfen duyarlı olsun ve Takımlarına sahip çıkmasını Temenni ediyoruz"

Editör: Pusula Gazetesi