Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi'nin Mavi ve Yeşil olmak üzere Batı Karadeniz'de iki grup oluşturuldu. 24 Ekim tarihinde başlaması planlanlanan Masterler ve Veteranlar liginde mücadele edecek olan Devrek Veli Restaurant Veteranlar takımı Zonguldak'tan tam 7 futbolcu ile anlaşmaya vardı.

Her biri ayrı tecrübe ve yetenek olan 7 futbolcu ile birlikte şampiyonluk hedefleyen Devrek Veli Restaurant Vetaranlar takımı antrenmanlara başladı.

Zonguldaklı futbolculardan büyük katkı bekleyen Devrek Veli Restaurant Veteranlar Futbol takımı Hacı Kara, Hasan Gödek, Emre Baykal, Hasan Şenol, Murat Babalık, Gökhan Sürmeneli, Kaleci Resul Demirbaş'ın renklerine bağladı. Yıllarını futbola veren ve Zonguldak'ta ön plana çıkan tecrübeli isimler genellikle aynı takımlarda oynadılar ve birbirini çok iyi tanıyan futbolcular.

İlk maçını Çaydeğirmeni Veteranlar ile oynayacak olan Devrek Veli Restaurant Veteranlar takımı futbolculardan Hacı Kara, "Zonguldaklı futbolcular olarak Devrek Veli Restaurant takımı için tüm lig boyunca terimizin son damlasına kadar mücadele edip sezon sonunda takım olarak şampiyonluk kupasını kaldırmak istiyoruz. Bunu başaracak yönetim, teknik heyet ve futbolcu kadrosuna sahibiz. Yeni sezon tüm takımlara hayırlı olsun" dedi.

BATI KARADENİZ TAKIMLARI

1.Karadeniz Ereğli Zafer Men Masterler

2.Safranbolu Veteranlar

3.Karabük Sağlık Veteran Spor

4.Karabük Elit Masterler

5.Gedik Pliç Düzce Veteranlar

6.Devrek Karşıyaka Veteranlar

7.Akçakoca Veteranlar

8.Alaplı Veteranlar

9.Ereğli Veteranlar

10.Sbd Karadeniz Ereğli Veteranlar

11.Kastamonu Masterler

12.Karabük Aydınlıkevler Veteranlar

13.Yaşa Ve Yaşat Karabük Masterler

14.Kardemir Yaşa Ve Yaşat Veteranlar

15.Zonguldak Veteranlar

16.Veli Restorant Devrek Veteranlar

17.Bolu Veteranlar

18.Çaydeğirmeni Veteranlar

19.Çaycuma Veteranlar