Madenlerde yaşanmış acı hikayelerin konu olduğu 'Simsiyah' filminin teaseri yayınlandı. Zonguldak'ta çekilecek olan filmin oyuncu kadrosu önümüzdeki günlerde belirlenecek.

6 aydır senaryosu yazılan 'Simsiyah' filminin yönetmenliğini Doruk Çetin üstlenirken 2019 yılında vizyona girmesi planlanıyor.

Doruk Çetin kimdir?

Doruk Çetin, 15 Mayıs 1987 İstanbul'da doğdu. Türk yönetmen, yapımcı, fotoğrafçı, oyuncu. 2005 senesinde çalışmaya başladığı sektörde, kısa sürede başarılı işlere imza atan Doruk Çetin, çağdaş Türk tiyatrosu ve sinemasının temelini atan Muhsin Ertuğrul ve yönetmen Sinan Çetin'in yeğenidir. Ceyda Kafadar ile birlikte Los Angeles merkezli DC Entertainment şirketini kurdu. Hollywood'da Madonna ve Ben Stiller gibi bir çok sanatçıya makyaj tasarımı yapan Jason Lotfi ile beraber Hollywood'da ortak çalışmalar yürütmektedir. Bunlar dışında Sinan Çetin'in çektiği Yankee Go Home isimli sinema filminde, Leelee Sobieski, Mehmet Aslan ve Ömür Arpacı ile başrolü paylaştı. Müzik sektöründe Demir Demirkan, Aylin Aslım, Hayko Cepkin, Vega, 110, Almora, Dinar Bandosu gibi isimlerle, fotoğraf sektöründe de Cacharel ve LittleBig gibi büyük şirketlerle çalıştı. Son olarak Fox Türkiye kanalında yayınlanan Extreme Garaj isimli modifiye araç programının Ceyda Kafadar ile birlikte yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendi. Programda Extreme Garaj ekibi her hafta modifiye işlemlerinden geçirilen bir arabayı şanslı bir kişiye hediye etmektedir.

Editör: Pusula Gazetesi