Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig lideri Kilimli Belediyespor TFF'nin ligleri bitirmesiyle birlikte BAL'a çıkmak için resmi açıklama bekliyor. Kilimli Belediyespor'un başında çıktığı 14 maçın tamamını kazanarak kızılması zor bir rekora imza atan Serkan Bankoğlu, görev süresini değerlendirdi.

Süper Amatör Lig'in tescil edilmesinin söz konusu olduğunu ifade eden Serkan Bankoğlu, "Ortada verilmiş büyük bir emek var. 5 puan öndeyiz. 14 maçlık bir serimiz vardı. Hiç kaybetmedik, berabere bile kalmadık. Bunu başardık. Şimdiki olasılıklar Kilimli Belediyespor'un Bölgesel Amatör Lig'e çıktığını gösteriyor." dedi.

"BAŞARIYA İNANDIK"

Görev süresini değerlendiren Bankoğlu "Ben Kilimli Belediyespor'a beşinci haftadan sonra geldim. Sonra Alaplı Belediyespor ile oynadık. Kırılma maçıydı o.Kilimli Belediyespor kaybetseydi 7 puan geriye düşecekti. Biz o maçı kazadıktan sonra takımın özgüveni yerine geldi. Daha iyi işler yapmaya başladık. İlk yarının son maçında 1 puanla liderliğe oturduk. Ben orda da söyledim, her zamanda söylüyorum; 'Biz 1 puan öndeysek ve tüm maçları kazanırsak zaten şampiyon olacağız. Biz kazanarak gideceğiz. Kimin ne yaptığına bakmayacağız' dedim. Kazanarak gittik, kimin ne yaptığına bakmadık. Oyuncular, taraftar, yönetim buna inandı." dedi.

Bankoğlu, "Sağ olsun Belediye Başkanımız Kamil Altun her zaman yanımızda oldu. Kulüp Başkanımız Musa Bahadır, yönetim kurulu üyelerimiz her zaman yanımızda oldular. İnanmıştık. Tesiste bir aile ortamı olmuştu. Ardından bu başarı geldi. Biz bu başarıyı takım olarak kazandık." İfadeleri kullandı.

"POTANSİYELİMİZ VAR, HEDEFİMİZ OLACAK"

Kilimli Belediyespor'un daha iyi yerleri hak ettiğini vurgulayan Bankoğlu, "Bölgesel Amatör Lig ile ilgili konuşmak için henüz çok erken. Sezon öncesinde oturulacak ve konuşulacak yönetimle. Kilimli Belediyespor çok büyük bir camia. Mutlaka hedefimiz olacak. İlçe olarak, takım olarak daha iyi yerlere gelmeyi hak ediyor Kilimli. Potantiyelimiz var, Tesis var, saha var, seyirci var, futbolu seven çok insan var, çok futbolcu çıkarmışlığı var Kilimli Belediyespor'un. İnşallah bundan sonra daha iyi yerlerde olur." dedi.