ZTSO Başkan Metin Demir, beraberinde Oda Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya ile birlikte Zonguldak Kemer Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Nazif Çoraman'ı Zonguldak Bakacakkadı karayolu üzerindeki akaryakıt istasyonunda ziyaret ederek Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından projelendirilen ve kuruluş çalışmaları tamamlanarak yatırma dönüştürülecek ekonomik sosyal ve kültürel projeler hakkında bilgi aktardı. Demir ayrıca, Coraman'dan sektörün sorunları ile ilgili istişarede bulunarak ivedilikle çözümlenmesi gereken sorunları en kısa sürede ilgili kurum- kuruluş ve müdürlükler nezdinde girişimde bulunarak çözüm arayacaklarını ifade etti.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir ziyarette akaryakıt istasyonu işletmeciliği, nakliyat ve madencilik sektöründe yatırımları bulunan Çoraman'ın yakın gelecekte hizmet sektörü, inşaat ve turizm sektörlerinde yatırım yapacak olmasından dolayı memnuniyet duyduklarını vurgulayarak genç işadamını kutladı, başarılarının devamı dileğinde bulundu.

Metin Demir, kentleşme ile ilgili olarak kentin öne çıkan güzelliklerinin ve yeniliklerinin büyük bir bölümünün özel sektörün eseri olduğunu vurguladığı ziyarete ilişkin değerlendirmesinde şunları dedi: "Kamu zemini hazırlasın, arsa üretsin makul ve mantıklı, hakkaniyet ölçülerinde fiyat belirlesin, altyapı hizmetlerini gerçekleştirsin veya var olan ancak yetersiz kalan bölümleri iyileştirsin inanıyorum ki üyelerimiz Zonguldak'ı şaha kaldırır. Kentimizde iş hayatına ticaretle başlayan ve sonrasında sanayici olan üyelerimiz sanayi yatırımlarında gayet başarılılar, geriden gelen genç nüfusta Nazif kardeşim gibi azimli, hırslı hedefleri projeleri olan bir nesil. Şimdi bize düşen görev kümelenmeyi sağlamak, ortaklık kültürünü, bir arada ticaret yapabilme, kazan kazan anlayışını sağlayabilmek, ZTSO olarak hayata geçirmeye çalıştığımız bir düzine projemizin ana hedefi bu... Birlik ve beraberliği sağlamak, dağınık sektörleri ihtisas OSB'lerinde, sanayi sitelerinde, ticaret merkezlerinde bir araya getirmek. " Metin Demir ile Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya ziyaretin sonunda Nazif Çoraman ile odamız üyesi Kazım Aygün'e oda yayınlarından oluşan bir set hediye etti.