Yaklaşık 60 yıldır Zonguldak'a ve Zonguldakspor'a hizmet veren Karaelmas Kemal Köksal Stadı (Şehir Stadı) Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'in girişimleri neticesinde yıpranan çimleri ve zemini değiştirildi. Serme çimler yaklaşık 3 haftanın ardından toparlamaya başlarken, güzel bir görüntü ortaya çıktı. Tartan pist ise havaların daha sıcak olduğu dönemde değiştirilecek. Tribünlerin ise önümüzdeki dönemlerde yatırım programına alınması bekleniyor.

KIRMIZI-LACİVERTLİ ZONGULDAKSPOR LOGOLU KOLTUKLAR YERLEŞTİRİLDİ
Diğer illerde Süper Lig, 1.lig ve hatta 2 ve 3'üncü liglerde mücadele eden takımların maçlarını oynadığı statların kulübelerinde o ilin takımlarının armalarının bulunduğu koltuklar stada, taraftara, teknik heyet ve futbolculara hava veriyordu. Zonguldakspor ise bundan yıllarca mahrum kalmıştı. Artık Zonguldakspor'un resmi maçlarını oynadığı Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın yedek kulübelerinde de Zonguldakspor'un armasının bulunduğu lüks koltuklar yerleştirildi.

Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın çim ve tartan pist yapım ihalesini alan yüklenici firmanın paylaştığı fotoğraflar stada ayrı bir hava verdiği gözlendi.