AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'a yaptığı eleştirel açıklamalardan dolayı sert yanıt verdi.

Mükerrem Ayçiçek, Milletvekili Yavuzyılmaz'a AK Parti'nin hükümet ve belediye yatırımlarını sosyal medyadan paylaşarak 'Şov değil hizmet yapıyoruz' diyerek yanıt verdi.

Merkez İlçe Başkanı Ayçiçek, Milletvekili Yavuzyılmaz için "Yaşadığı Şehir İstanbul'dan seçildiği şehir Zonguldak'a sadece şov yapmak için geçerken uğrayan milletvekili" ifadesini kullandı.

Mükerrem Ayçiçek'in yaptığı paylaşım söyle;

"Seçildiği şehre geçerken uğrayan milletvekili Zonguldak için önemli olan Mithatpaşa tünelleri kavşak çalışmasını görmeyip geçici geçiş yolu olarak kullanılan alanda şov yapmaya devam ediyor.

Ak Parti Belediyeciliği ile çalışmalarını sürdüren Zonguldak Belediyemiz halkımız için hizmetlerine aralıksız devam ediyor.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Bakanlarımızın destekleri ile devletimizin yaptığı projelerde aralıksız sürüyor.

Zonguldak uzun yıllar sonra şantiye alanına dönmüş çalışmalar devam ederken. Oluşturulan şantiye alanının kenarında geçici kullanılan yolda yapamadıkları hizmetlerin üzüntüsünü yaşar şekilde şovuna devam ediyor.

Halk hizmet bekliyor, bizde hizmeti halk ile buluşturmaya devam ediyoruz.

Şov Değil Hizmet Yapıyoruz.

Bazılarının yapamadıklarını yaparak halkımızın hizmetine sunmaya devam ediyoruz.

İl Başkanımız Zeki Tosun, Milletvekillerimiz Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu'nun katkıları ile ilimize değer katacak büyük projeler bir bir hayata geçerken, Köylerimizde İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli ve Meclis Üyeleri hizmetlerini sürdürürken, Merkez ilçe Başkanımız Mükerrem Ayçiçek eşliğinde teşkilatları ile birlik içinde,

Zonguldak Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan Zonguldak halkımızın yıllardır beklediği hizmetleri halkımız ile buluşturmaya devam ediyor.

Bazıları şov yapmaya devam etsin. Zonguldak Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan ile halkımızın ihtiyacı olan her türlü alt ve üst yapının dışında sosyal alandaki çalışmaları ile halkımıza hizmet yapmaya devam ediyoruz.

Onların Hayal ettikleri dere ıslah projesi 1. Etap tamamlandı, diğer etaplarda tamamlanarak sonuçlandırılacak.

Uzunmehmet Cami İnşaatımızın çalışmaları son sürat devam ediyor. Cumhurbaşkanımızın katılımları ile Mayıs ayında açılışı yapılacak.

Sahil Projesi ile Zonguldak'ın çehresi değişecek, çalışmalar son sürat devam ediyor.

Lavuar Alanı Projesini gerçekleştirmekte bize nasip olacak, yeni projeler ile halkımız nefes alacak.

15 Mahalle, 12 Cadde, 6 Sokakta 70b128 Ton-33.3 Km ASFALT ÇALIŞMASI.

19 Mahalle, 27 Cadde, 66 Sokak, 3 Parkta 114.519 m2-17.8 Km PARKE ÇALIŞMASI.

19 Mahalle, 33 Cadde, 174 Sokakta, 10 Merkez Köy'de 23.435 m3-233.810 m2-33.5 Km BETON YOL ÇALIŞMASI TAMAMLANARAK

Zonguldak Belediyemiz tarafından halkın hizmetine sunulmuştur.

[#]şovdeğilhizmetyapıyoruz"