1965 yılında Zonguldak'ta doğdu. İlkokulu doğup büyüdüğü mahallesiyle aynı ismi taşıyan EKİ Yayla Özel İlkokulu'nda bitirdi. Orta ve Lise öğrenimini Fener Lisesi'nde tamamladı. Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Maden Yüksek Okulu'nu kazandı, ancak aynı yıl Türkiye'de yeni başlayan ve yüksek okulu henüz olmayan sadece özel sektörün verdiği Milli Eğitim Bakanlığına bağlı TEPUM Bilgisayar Programcılığı okulunu bitirdi.

Bilgisayar deneyimini İstanbul'da özel bir şirkette çalışarak tamamladı. Yine Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni bir projesi olan LİMME (Lise Mezunlarını Meslek Edindirme) Elektronik bölümünden meslek diploması aldı.

1980'li yıl ortalarında Zonguldak Şafak Gazetesinde muhabirlik yaptı.

1983 yılında başladığı elektronik sektörüne, 1991 yılında (Yıldırım Elektronik) kendi iş yerini kurarak devam ettirdi. Halen Elektronik Komponent malzeme satışı ticaretini devam ettirmektedir.

Teknik meslek çalışmaları yanında, yerel tarih ve eskiye olan ilgisi, Zonguldak tarihi fotoğraf ve belgelerini arşivleme, koleksiyon haline getirme ve sosyal medya üzerinden paylaşma üzerine çalışmaları devam etmektedir.

Yerel yayın yapan Zonguldak Pusula, Halkın Sesi gazeteleri köşesinde ve diğer bazı yerel basın kuruluşlarının gazete ve web sayfalarında fotoğraf destekli, belgesel tadında makaleleri yayınlamaya devam etmektedir. (Ağustos 2018)