Merkez Hakem Kurulu Cumartesi ve Pazar günü 2. lig, 3. Lig ve Bölgesel Amatör Ligde oynanacak karşılaşmalarda Zonguldaklı hakem ve gözlemcilere görev verdi.

Zonguldak B Klasman Hakeme Hakan Ergin 2.ligde oynanacak olan Yılport Samsunspor ile Keçiörengücü arasında Pazar günü oynanacak maçta 4. Hakem olarak görev alacak.

B Klasman yardımcı hakemlerimizden Emir Kılıçarslan Pazar günü 2. Ligde oynanacak olan Sivas Belediyespor Tarsus İdmanyurdu maçında yardımcı hakem olarak görev alacak.

B Klasman Yardımcı hakemlerimizden Ali Rıza Öztürk 2. Ligde oynanacak olan Bandırmaspor-Fatih Karagümrük maçında yardımcı hakem olarak görev alacak÷

C Klasman hakemlerimizden Eren Gökmen Pazar günü oynanacak olan Turgutluspor-Cizrespor maçında 4. Hakem olarak görev alacak.

Klasman gözlemcilerimizden İlkay Güner Cumartesi günü 2. Ligde oynanacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor-Tokatspor maçında gözlemci olarak görev yapacak.

Bölgesel Yardımcı hakemlerimizden Esra Arıkboğa Pazar günü Bölgesel Amatör Ligde oynanacak olan Anadolu Üniversitesi-Sandıklıspor maçında görev yapacak. Aynı maçta Bölgesel hakemlerimizden Oğuzhan Keçeci ise 4. Hakem olarak görev yapacak.

Bölgesel Yardımcı hakemlerimizden Davutcan Çubukcu Pazar günü Bölgesel Amatör Ligde oynanacak olan Çayırovaspor ile Bozüyük Vitra arasında oynanacak maçta yardımcı hakem olarak görev yapacak, aynı maçta bölgesel hakemlerimizden Furkan Güney ise maçta 4. Hakem olarak görev alacak.

Bölgesel Gözlemcilerimizden Halil Hakan Başer Pazar günü İstanbulda Bölgesel Amatör Ligde oynanacak olan Yeşilköyspor-İstasyonspor maçında gözlemci olarak görev yapacak.

Editör: Pusula Gazetesi