05-06 Ocak 2019 tarihleri arasında Kilimli Yüzme havuzunda düzenlenen Ulusal Vize, ANALİG ve İl Karması müsabakaları çok sayıda sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi. Zonguldak Yüzme Kulübü, kızlar kategorisinde dağıtılan 105 ödülün 87'sini, erkekler kategorisinde dağıtılan 61 ödülün 27'sini müzesine taşıyarak büyük başarıya imza attı, adeta kürsüye hakim oldu. Zonguldak Yüzme Kulübü, 58 birincilik, 33 ikincilik, 23 üçüncülük olmak üzere toplamda 114 ödül kazandı.

Zonguldak Yüzme Kulübü yönetimi yapmış olduğu açıklamada kulüp sporcularını, sporcuların velilerini, antrenörler İlker Buğra Kubilay, Pınar Yiğit ve Yunus Özer'e vermiş oldukları tüm emeklerinden dolayı teşekkür ederek yüzme sporunun ilimiz adına daha yukarıya taşıyacaklarını ilke edindiklerini belirttiler.

Bu yolda Zonguldak Yüzme Kulübü desteklerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'e, Kilimli İlçe Müdürü Önder Keskin'e, İl temsilcisi Mehmet Gebedek'e, baş hakem Tevfik Cem Akalın'a ve tüm hakem triyosuna teşekkür etti.

Editör: Pusula Gazetesi