Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan ve yöneticiler, 2 ay önce Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü görevine başlayan Ahmet Metin Turanlı'ya “hayırlı olsun” ziyareti ve şehit olan polisler için taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarete; MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, MHP Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner ve Ülkü Ocakları Zonguldak Şubesi Başkanı Oğuzhan Yıldırım ile partililer katıldı.

Ziyarette konuşan Zonguldak Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, "Bu milletin evladı olan, beni ziyaret etme cesareti olan, benimle yüzleşme konusunda psikolojik bir engeli olmayan, yani bu ülke adına rahatsızlık duymayan her kim varsa, herkese kapımız açık. Mesajımızı her ortamda, her fırsatta net bir şekilde veriyoruz" dedi.

MHP İl Başkanı Hamdi Ayan ise, "Emniyet Müdürüne, heyetimizi kabul ettiği için teşekkür ediyorum" dedi.
TURANLI: "DEVLETİN, MİLLETİN BEKASI İÇİN ÇABALAYAN BİR EMNİYET MÜDÜRÜ OLMAYA ÇALIŞIYORUM"
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, "İlimize geleli tam 60 gün oldu. Bu 60 gün içerisinde, STK temsilcilerini, Zonguldaklı hemşehrilerimizi kabul ediyorum. Bu milletin evladı olan, beni ziyaret etme cesareti olan, benimle yüzleşme konusunda psikolojik bir engeli olmayan, yani bu ülke adına rahatsızlık duymayan her kim varsa, herkese kapımız açık. Mesajımızı her ortamda, her fırsatta net bir şekilde veriyoruz. Devletin, milletin birliği, ülkenin, bayrağın korunması, dik duruş ve dik duranlar arkasında olunması noktasında, her kim varsa, bizim kardeşimiz, ağabeyimiz ve büyüğümüz oldu. Onlar bizim yanımızda, biz de onların yanındayız. Sesleri iyi duyan, iyi okuyan ve ona göre duruş sergileyen devletin, milletin bekası için çabalayan, gayret gösteren bir Emniyet Müdürü olmaya çalışıyorum. Bu şehri benim çok fazla yönlendirmeye, benden çok fazla yön almaya ihtiyacı yok. Bu şehir, her kesimi ile vatanının değerini, kıymetini bilen, vatan hainlerinden yoksun bir şehir. İnşallah bugüne kadar olmadığı gibi bundan sonrada burada yerleşme imkanları olmaz. Bizde burada ülkemizin ileri uçlarında, ileri karakollarında mücadele veren; Şırnak'ta, Halep'te, Diyarbakır'da, Musul'da, Kıbrıs'ta, ülkenin her tarafında bu ülkenin savunması ve bekası ile ilgili mücadele veren insanları, moral motivasyon destek, en azından dua ya da yarınlara hazırlanma noktasında bu ortamları oluşturmaya çalışıyoruz. Bu vesile ile ziyaretiniz benim için çok kıymetli. Öncekilerde olduğu gibi kendileri ile özel sohbetlerimiz olacak. Bu şehrin duruşu ile bu şehrin fotoğrafı ile ilgili kendi zaviyelerinden anlamaya çalışacağız. Ortak noktayı bulup ‘halkımıza nasıl yardımcı oluruz?’ diye onların yollarına bakacağız" ifadelerine yer verdi.
AYAN: "GÖREV BAŞINDA OLAN BÜTÜN TEŞKİLATA BAŞARILAR DİLİYORUM"

Ziyarette konuşan MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan ise, "Öncelikle Emniyet Müdürümüze başarılar diliyorum. Geçmişi ile ilgili başarılarından bilgimiz var. Özellikle terör hadiseleri, gerek emniyetimize, gerek askerimize karşı yapılan bir takım hain, çirkin saldırılar var. MHP’nin kuruluş felsefesi, devletimizin kriz yaşadığı dönemlerde, askerimizin, polisimizin, jandarmamızın yanında olmaktır. Bu maksatla böyle bir dönemde, Emniyet Müdürlüğümüzde görev yapmakta olan bütün emniyet mensuplarımızın arkasında olduğumuzu belirtmek ve Emniyet Müdürümüze görevinde ‘hayırlı olsun’ dilemek için geldik. Haince saldırıya uğrayan emniyet güçlerimize baş sağlığı dilemek için buradayız. Ben bu vesile ile görev başında olan bütün teşkilata başarılar diliyorum. Şundan kimsenin kuşkusu olmasın ki, Türkiye Cumhuriyeti iyi yoldadır. Fırat Kalkanı Harekatı’ndan sonra Türkiye, bölgesinde bir güç olduğunu, lider ülke olduğunu göstermiştir. Son dönemlerde Emniyet Teşkilatının, Güneydoğu’da yapmış olduğu çalışmalarda gelen bir başarının ortada olduğunu görüyoruz. İşte siz büyüdükçe, birileri ayağınıza pranga olacaktır. Kim ne derse desin, 2017 yılı ülkemizin ufkunun açıldığı, ayağımızdaki prangaların açılacağı yıl olacaktır. Bu maksatla Sayın Emniyet Müdürümüze, heyetimizi kabul ettiği için teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi