SON DAKİKA...

22 Eylül 2017'nin ilk dakikalarında Zonguldak'ta yağmur yağmaya başladı.

Zonguldak Valiliği, yerel kuvvetli yağış uyarısı yaptı:

Meteorolojik Uyarı:

Tarih; 21 Eylül 2017Perşembe Saat: 13:00 Uyan No; 244 Uyan Kodu: Normal Zonguldak çevrelerinde Yerel Kuvvetli Yağış Bekleniyor!

Beklenen Hadise

Gökgürültülü Sağanak Yağış Beklendiği Yer

Yapılan son değerlendirmelere göre; Bu gece saatlerinden yarın (Cuma) akşam saatlerine kadar Zonguldak çevrelerinde aralıklı ve yerel olmak üzere kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75mm) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden meydana gelebilecek sek su baskını, yıldırım, dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Başlama-Bitiş Zamanı

21.09.2017 22.-UU-22.09.2017 16:00

Hadisenin Şiddeti

Çok Kuvvetli Yağış

Oluşması Muhtemel Riskler

Sel - Su Baskını - Yıldırım Alınabilir Önlemler

Sellerden Korunma Yöntemleri I Yıldırımdan Korunma Yöntemleri Uyan Yapan Merkez

Analiz ve Tahminler Şube Müdürlüğü

AFAD'DA UYARDI...

AFAD Zonguldak İl Müdürlüğü, vatandaşları sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışa karşı vatandaşları uyardı. AFAD'dan yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Meteorolojiden alınan bilgiye göre; bu gece saatlerinden yarın (Cuma) akşam saatlerine kadar Zonguldak çevrelerinde aralıklı ve yerel olmak üzere kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75 mm) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden meydana gelebilecek sel, su baskını, yıldırım, dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması, vatandaşlarımızın uyarılması gerekmektedir."

Editör: Pusula Gazetesi