TURSAD bünyesine bağlı 42 seyahat acentesi ile Dedeman Otel'in davetiyle Zonguldak ve yakın çevresini kapsayan turizm ürün ve değerlerinin tanıtımına yönelik info gezisi düzenlendi.

Turizmciler, turizm sezonu öncesinde bölge hakkında bilgi edinme fırsatı bulduklarını ve sezon boyunca bölgeye geziler düzenleyeceklerini dile getirdiler. Merkezi Ankara'da bulunan Turizmci ve Seyahat Acenteleri Derneği (TURSAD) bünyesine bağlı 42 seyahat acentesi ile Dedeman Otel'in davetiyle Zonguldak ve yakın çevresini kapsayan turizm ürün ve değerlerinin tanıtımına yönelik info gezisi düzenlendi.

Bu kapsamda Devrek, Gökçebey, Filyos, Zonguldak Merkez ve Ereğli'de kültür ve turizm değerleri turizm profesyonelleri tarafından gezildi. 16-17 Şubat 2019 tarihlerinde gerçekleştirilen turizm info gezisinin gerçekleşmesinde Zonguldak Valiliği, Zonguldak İl Özel İdaresi, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) ve İl Kültür Turizm Müdürlüğü yetkilileri de işbirliği ve katkıda bulundu. Gezi kapsamında Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ve kurum temsilcileri ile de bir araya gelen seyahat acentesi yetkilileri, gezdikleri yerler ve Zonguldak'ın turizm potansiyeli hakkında fikirlerini beyan ederek, turizm sezonu öncesinde bölge hakkında bilgi edinme fırsatı bulduklarını ve sezon boyunca bölgeye geziler düzenleyeceklerini dile getirdiler. Tanıtım gezisinin gerçekleşmesinde katkılarını esirgemeyen Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ile İl Özel İdare, İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve BAKKA yetkililerine teşekkürlerini ileten TURSAD yetkilileri, tanıtım gezisini tamamlayarak sezonda görüşebilmek temennileri ile Zonguldak'tan ayrıldılar.


Editör: Pusula Gazetesi