Türkiye'nin en eski ve tarihi tenis kulüplerinden biri olma özelliğini taşıyan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü bir önemli bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor.

Türkiye Tenis Federasyonunun faaliyet programında yer alan Türkiye 14 yaş tenis turnuvası 11-14 Ekim tarihleri arasında Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü kortlarında yapılacak.

İstanbul, Ankara, İzmir, Sakarya, Ordu, İzmit, Bursa, Samsun, Zonguldak ve Gebze'den olmak üzere 30 erkek 30 bayan tenisçiden oluşan 60 kişilik yarışmacı grubu büyük bir mücadele vererek klasmanda üst sıralara tırmanmaya çalışacak.

Tenis kalitesinin üst seviyelere çıkmaya başladığı yaş grubu olan 14 yaş tenis turnuvasında oldukça çekişmeli ve kalitesi yüksek maçların oynanması bekleniyor.

Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü Başkanı Çetin Özçep yaptığı açıklamada "Türkiye'de tenis oynanan ilk kulüplerden biri olma özelliğini taşıyan kulübümüzde bir kez daha önemli bir organizasyonugerçekleştireceğiz. Tesisimizin kalitesi ve 67 yıllık tarihimizin tecrübesiyle başarılı bir turnuva geçireceğimizden eminiz. Kulübümüzün sporcularının da katılacağı ve şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceği bu renkli organizasyona tüm tenis severleri ve basın mensuplarını bekleriz." dedi.

Editör: Pusula Gazetesi