Zonguldak Merkez ilçede yaşayan Çaycumalı akademisyen, bürokrat, avukat, doktor ve işadamları, akşam yemeğinde bir araya geldi.

Emirgan Otel'de düzenlenen yemeğe; Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Demirtaş, ZBEÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seyfullah Kara, CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney, AK Parti önceki yöneticilerinden Şenol Kuruyamaç, akademisyenler Dr. Öğretim Üyesi Uğur Gülşen, Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Eğriboyun, Dr. Öğretim Üyesi Öznur Yavan, Avukat Ali Osman Odabaş, Avukat Şenol Köktürk, Avukat Seçkin Ayan, Avukat Soner Civak, Avukat Laçin Köktürk, Dr. Yücel Alagöz, Dr. Güneş Çakmak Genç, Dr. Mehmet Genç, Dr. Suat Bıçak, TTK APK Daire Başkanı Musa Şekerci, TTK Karadon önceki dönem Müessese Müdürü Hayrullah Çakmak, TTK Misafirhane Müdürü Mevlüt Kurtman, Maden Mühendisi İsmail Torlakçık, GMİS önceki Genel Başkanları Ramis Muslu ve Ramazan Denizer, işadamları Mali Müşavir Reşat Oruç, Hasan Yaman, Hacettepe Medikal sahiplerinden Engin Çiloğlu, İsmail Yavan, Rat Mahallesi Muhtarı Celil Demir ve Dernek Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

ÇİLOĞLU: "HANGİ SİYASİ FİKİRDE OLURSAK OLALIM ORTAK PAYDAMIZ ZONGULDAK VE ÜLKEMİZDİR"

Çaycuma ve Çevre Köylerini Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, yemekte yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Bölgemizde özellikle Filyos Vadi Projesi adına ciddi yatırımlar yapıldı. Bunun için de Çaycuma her geçen gün önem kazandı. Birlik ve beraberlik içinde güzel çalışmalara imza atıyoruz. Bu çok önemli... Her ne düşüncede her ne siyasi fikirde olursak olalım ortak paydamız Zonguldak ve Ülkemizdir. Bölgemize hizmet eden herkese şükranlarımı sunuyorum."

Gecede; Av. Ali Osman Odabaş, ZBEÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seyfullah Kara, Genel Sekreter Recep Demirtaş'a plaket takdim edildi.

Diğer taraftan derneğin yönetim kurulu üyeleri, yılbaşından sonra madenciler ile bir araya gelme kararı aldı.

Editör: Pusula Gazetesi