Zonguldak'ta dün öğlen saatlerinde başlayan sağanak yağış gece şiddetini artırarak sürdürdü. Şehir merkezinde bir çok işyerini sular bastı. Esas 67 Burda AVM ile Kozlu arasındaki karayolu su seviyesinin aşırı yükselmesi yüzünden trafiğe kapatıldı. AVM- Zonguldak merkez karayolunda ise tek şeritten ulaşım sağlanıyor. Sel korkusu nedeniyle bir çok işyeri sahibi sahur saatinde çarşı merkezine inmek zorunda kaldı. Mahallelerde ise mazgalların yeterli görev yapmaması yüzünden yollar adeta dere yatağına dönüştü.

TERMİNAL SU ALTINDA

Zonguldak 100. Yıl Otobüs Terminali aşırı sağanak yağış nedeniyle göle dönüştü. Yetkililerin çalışmaları yetersiz kalırken, otobüslere binmek isteyen yolcular zor anlar yaşadı. Terminal önünde bulunan yol ise aşırı yağış nedeniyle göle döndü. Polis yolu çift taraflı olarak trafiğe kapattı.

KOZLU KAVŞAK GÖLE DÖNDÜ

Kozlu ilçesi girişinde bulunan kavşakta biriken yağmur suları nedeniyle yol çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Polis, su birikintisinin her geçen dakika daha da artmasının ardından durumun içinden çıkılamaz hale gelmemesi için itfaiye ekiplerine haber verdi. Fatih sitasi'nde ise yüksek kesimlerdeki kaya parçaları yola düştü.

Editör: Pusula Gazetesi