Özel Lotus Akademi Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu, Gençlik ve Spor Bakanlığı onaylı, Özel Yurtlar Yönetmeliğine uygun olarak, öğrenci memnuniyeti odaklı, kurumsal anlamda yeterliliğe sahip idari personelimizce yönetilmektedir.

Öğrencilere evlerindeki güvenli ve huzurlu ortamı temin etmek, sunmuş olduğumuz hizmetle mutlak müşteri memnuniyeti sağlamak, dinamik, modern ve profesyonel ekibimizle sürekli yenilenen ve gelişen yaşam alanları oluşturarak yurt hizmeti vermektedir.

Misyonumuz

Yurdumuzda konaklayan tüm öğrencilerimizin öncelikle sağlıklı bir eğitim ve mutlu bir öğrencilik hayatına zemin hazırlayarak, güven, saygı ve aile sıcaklığını hissetmelerini sağlamak, öğrencilerimizin taleplerini taahhüt edildiği şekilde karşılamak, her yıl kendimizi daha da geliştirerek, çözüm odaklı bir işletme anlayışı ile hizmet sunmayı amaçlamaktayız.

Hizmetlerimiz

  • Kahvaltı ve Akşam Yemeği

Profesyonel kadromuz ve ekipmanlarımız ile siz değerli öğrencilerimize kalite ve ürün çeşitliliğinden ödün vermeden sabah kahvaltısı ve akşam yemeği hizmeti vermekteyiz.

  • Çamaşırhane Ütü Odası

Ücretsiz olarak çamaşırhanemizde yıkama, kurutma ve ütü hizmeti vermekteyiz.

  • Hijyenik Oda Temizliği

Odalarımız yurt görevlileri tarafından hijyen ve Sağlık Bakanlığının ön gördüğü Covid-19 standartlarına göre periyodik olarak temizlenmektedir.

  • 24 Saat İnternet

Öğrencilerimizin ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte profesyonel bağlantı sistemi ile kablosuz ve güvenli internet bağlantı hizmeti vermekteyiz.

  • Ücretsiz Ring Servis

Tüm kampüslere öğrencilerimizin ders saati ve yoğunluğuna uygun olarak ücretsiz konforlu ring servisimiz ile hizmet vermekteyiz.

  • Ücretsiz Spor Salonu

Koşu bantları, bisikletler vb. spor aletleri ile ihtiyacınızı karşılayabilecek düzeyde ki ekipmanlarımız ile spor salonumuz yurt binamızda ücretsiz olarak hizmetinizdedir.

  • 7/24 Güvenlik

Yurt binamızda giriş-çıkış, ortak alanlar ve çevre güvenliği profesyonel kamera sistemi ile 7/24 kayıt edilmekte olup parmak izi, kartlı sistem ve turnike geçişleri ile yurt binamızın güvenliği sağlanmaktadır.

  • Etüt Salonu

Yurt binamızda iki ayrı etüt salonu bulunmakta olup, saat sınırlaması olmaksızın siz değerli öğrencilerimizin hizmetine sunulmaktadır.

  • Teras Kafe

Modern tasarımı, ferah ortamı ve deniz manzarası ile öğrencilerimizin satranç, scrabble ve jenga gibi oyunlar oynayabilecekleri ve keyifli vakit geçirebilecekleri eşsiz bir ortam hizmetine sunulmuştur.

  • Mescit

Yurdumuzda yaşayan öğrencilerimizin dini ihtiyaçlarını yerine getirebilecekleri bir mescit odamız bulunmaktadır.

  • Oda Şekillerimiz

1,2 ve 3 kişilik odalarımız baza sisteminde olup her odamızda tuvalet, banyo, kilitli elbise dolabı, çalışma masası, boy aynası, kitaplık ve mini buzdolabı bulunmaktadır.

İLETİŞİM:

ZONGULDAK/KOZLU ÖZEL LOTUS AKADEMİ YÜKSEKÖĞRETİM KIZ ÖĞRENCİ YURDU

Adres: Güney Mah, Dere Sokak no 18, Kozlu/Zonguldak, Türkiye

0530 780 6700

0372 210 0967

E posta: [email protected]

Web adresi: https://lotuskizyurdu.com

facebook: https://www.facebook.com/Özel-Lotus-Akademi-Kız-Yurdu-101677905560049/

instagram: https://www.instagram.com/zonguldaklotusakademikizyurdu/

LOKASYON ULAŞIM:

Kozlu Merkez'de Otogara (yürüyerek 2 dk)

Farabi Kampüsü (araç ile 5 dk)

İbn-i Sina Kampüsü (araç ile 8 dk)

İncir Harmanı Kampüsü (araç ile 4 dk)