Zonguldak Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü AVM'de anlamlı bir etkinlik düzenledi. Gençlik Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından, spor kültürünün yaygınlaştırılması için Zonguldak dahil 81 ilde eş zamanlı olarak, ''Koşabiliyorken Koş'' projesi başlatıldı. Proje kapsamında Zonguldak'ta da Hokey, Voleybol, Futsal, Atletizm ve Tenis gibi müsabakaları yapıldı. Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi tarafından, ''Koşa Biliyorken Koş'' projesine dikkat çekmek amacıyla, Cumartesi günü Westalife Avm'de hokey standı açıldı. Hokey standının açılışına Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel, hokey antrenörü Köksal Kasım, üniversite öğrencileri ve ilimizi Hokey branşında Süper Ligde temsil eden Zonguldak Gençlik Merkezispor sporcuları katıldı. Proje kapsamında westalife Avm'de hokey gösterileri yapılarak vatandaşlara ve çocuklar bilgilendirildi.

Bülent Ecevit Üniversitesi, Maliye bölümü 3'üncü sınıf öğrencileri, Sevdanur Laçin, Mustafa Soncul, Umut Kaya ve Hüseyin Ayaz'da, westalife avm'de başlatılan hokey standına destek verdi. Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencileri, hokey branşının bilgilendirilmesi kapsamında sporculara yardımcı olarak alış veriş merkezine gelen vatandaşlara bilgi verildi.

"BU ÇOK ANLAMLI BİR PROJE"

Konu hakkında bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel "Geçtiğimiz günlerde Bakanlığımızın spor kültürünün yaygınlaştırmak amacıyla başlatmış olduğu Koşa Biliyorken Koş projesine kapsamında ilimizde, Hokey, Voleybol, Futsal, Atletizm ve Tenis gibi müsabakaları yapıldı. Bugünde burada son yıllarda trendi yükselen Hokey branşı için stant açtık. Amacımız spor kültürünü yaygınlaştırmak. Bizlere destek veren Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencilerine ve herkese teşekkür ediyoruz. Tüm vatandaşlarımızın bol bol spor yapmasını tavsiye ediyoruz''dedi.

Editör: Pusula Gazetesi