Yeraltı dünyasında kazandığı şöhret ile yerüstünde yer edinen son dönemin ünlü ismi Sedat Peker'den sponsorluk için destek isteyen Zonguldak Kömürspor, bu girişimden sonuç alamayınca yerli ve milli bir yönetim oluşturdu.
Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapılan olağanüstü genel kurulda muhteşem bir yönetim kurulu iş başına geldi.
Zonguldak Kömürspor öyle bir yönetim kurulu oluşturdu ki, takımın şampiyon olmaması mümkün değil. Yönetim kurulunda her biri alanında uzman, nitelikli kişiler yer aldı.
Avukat Süleyman Caner'in başkan olduğu yönetim, haksızlık/hukuksuzluk işinde olamaz. Çünkü kulübün başkanı hukukçu.
Yönetim kurulunda yeraltı faaliyetleri ile bilinen isimler yer aldı. Yerüstü faaliyetleri konusunda ise hafriyatçılar konumlandırıldı. Dikey mimariye olan düşkünlükleriyle bilinen üç harfli müteahhitlerin de yönetimde olması büyük bir kazanç. Kozlu Belediyesi'ne borç veren finansçılar, Zonguldak Kömürspor yönetimine de girdiler. Ama ona da gerek yok. Kulüp binasını bankaya ipotek edip, değerinden fazla kredi alabilecek nitelikle kişilerin yönetim kurulunda olması, kulübün kurtuluşu adına umutlarımızı artırdı. Yönetimde başı ağrıyana ağrı kesici, grip olana serum bağlayacak, ihtiyaç halinde boru döşeyecek, gaz verecek, soyunanı giydirecek, giyineni soyacak isimler var.
Rakip arıza çıkartırsa adam gönderip dövdürecek nitelikte isimlerin de yönetim kurulunda bulunması, ligde önümüze çıkacak engellerin aşılması anlamında umutlarımızı güçlendiriyor. Kulübün Başkanı Süleyman Caner. Ama listeye yapan başkası. O kadar kusur, kadı kızında da olur.

Editör: Pusula Gazetesi