TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek Zonguldak Kömürspor, geçtiğimiz aylarda kongresini yaparak, Süleyman Caner başkanlığında yeni yönetimi oluşturmuştu. Kırmızı-lacivertli yönetim, bazı yönetim kurulu üyelerinden istediği desteği alamayınca olağanüstü kongre kararı aldı. Zonguldak Kömürspor, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda 26 Ağustos 2019 Pazartesi günü olağanüstü kongre yapacak. Kırmızı-lacivertli takım yapacağı olağanüstü kongreyle birlikte yaşadığı finansal çıkmazdan çıkmayı planlıyor.

Zonguldak Kömürspor'un yapacağı olağanüstü kongrede iddiaya göre, Başkan Süleyman Caner ve yönetiminin de değişeceği öğrenildi. İddiaya göre, zengin bir işadamının kulübü satın alarak kendi ekibini getireceği öğrenildi.

Öte yandan olağanüstü kongre sonrasında bir iddia daha gündeme geldi. Kongre sonrasında mevcut Teknik Direktör Serkan Afacan'ın görevden alınarak, yerine milli takımın efsane futbolcularından ve Beşiktaş forması giyen Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz'ın göreve getirileceği öğrenildi. Altay ve Beşiktaş forması giyen 60 yaşındaki eski futbolcu Fikret Yılmaz, 2018 sezonunda Kardemir Karabükspor'da teknik direktör olarak görev yaptı.

Editör: Pusula Gazetesi