TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor son 4 haftada topladığı 10 puanın devamını getirmek ve bu başarılı çıkışın tesadüf olmadığını göstermek amacıyla Bursa deplasmanında Pazar günü oynayacağı Karacabey Belediyespor maçından puan yada puanlar bekliyor. Pazar günü 19.00'da oynanacak olan karşılaşma öncesinde Zonguldak Kömürspor tüm hazırlıklarını tamamladı.

TEKNİK-TAKTİK PROVASI YAPILDI
Zonguldak Kömürspor Teknik Patron Şenol Demir nezaretinde Karacabey Belediyespor maçının teknik-taktik provasını gerçekleştirdi. Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 13.30'da gerçekleştirilen idman ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra tam saha maç oynayan kırmızı-lacivertli ekipte Teknik direktör Şenol Demir zaman zaman oyunu durdurarak Karacabey Belediyespor maçında uygulayacağı taktikle ilgili futbolcularından istediklerini anlattı. Şenol Demir idmanın son bölümlerinde korner çalışmalarının yanı sıra sağdan ve soldan orta çalışması ve frikik çalışması yaptırdı.

Zonguldak Kömürspor Cumartesi günü kentten ayrılarak Bursa'ya hareket ederek konaklayacağı otelde kampa girerek Pazar günü 19.00'da oynayacağı maçın başlama saatini bekleyecek.