Cumartesi günü Devrek İlçe Stadı'nda oynanan Zonguldak Kömürspor-Çorumspor maçının ardından yaşanması istenmeyen bir olay meydana geldi. Maç öncesi ve devamında Zonguldak Kömürspor yönetimi Çorum FK Kulüp Başkanı Fatih Özcan ve yönetimine karşı misafirperver davranırken, özellikle A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir rakip yöneticilere karşı ilgi gösterdi.

Ancak maçın ardındın Devrek İlçe Stadı'ndan ayrılmak için hareket eden Çorum FK Kulüp Başkanı ve yöneticileri ile 2-3 kişi arasında tartışma yaşandığı öğrenildi.

HAKAN HÜRFİKİR ÖZÜR DİLEDİ

Zonguldak Kömürspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir konu hakkında şu açıklamayı yaptı: "Cumartesi günü Devrek İlçe Stadı'nda oynanan Zonguldak Kömürspor-Çorum FK maçından sonra Çorum FK Kulübü Başkanı Sayın Fatih Özcan ile taraftarımız arasında istenmeyen bir gerginlik yaşanmıştır. Şahsım ve kulübüm adına Sayın Başkandan özrü bir borç biliyorum. Yaşanan olayın her iki kardeş camianın dostluğu bozmamasını ümit ediyor, Çorum FK'ya önümüzdeki haftalarda oynayacağı maçlarda başarılar diliyorum"