TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Cumartesi günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 13.00'da oynayacağı Pazarspor maçına motive oluyor.

İDMAN YOK, TOPLANTI VAR

Kırmızı-lacivertli ekip Salı ve Çarşamba günü yaptığı idmanların ardından günü idmansız geçirdi. Futbolcuların iyice dinlenmelerini isteyen Teknik Patron Şenol Demir öğle yemeğinin ardından kulüp binasında futbolcularla bir toplantı gerçekleştirdi. 5 haftalık müthiş bir grafik yakalayan kırmızı-lacivertli ekip son oynanan 2 lig ve 1 Ziraat Türkiye Kupası maçından yenik ayrılan futbolcularının Pazarspor maçına motive eden Şenol Demir futbolcularına 3 puan emri verdi.

FUTBOLCULAR'DAN DEMİR'E GALİBİYET SÖZÜ

Özellikle Şanlıurfaspor ve Kırklarelispor maçında yapılan hatalar üzerinde duran Şenol Demir, Kırklarelispor maçında ortaya konulan kötü futbolun kesinlikle bir daha tekrarlanmaması konusunda uyarılarda bulundu. Futbolcular ile teknik heyet Pazarspor maçının kritiğini yaparken, futbolcular Şenol Demir'e galibiyet sözü verdi.

TEKNİK-TAKTİK ÇALIŞACAKLAR
Zonguldak Kömürsporlu futbolcular günü dinlenerek geçirmelerinin ardından Cuma günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda teknik taktik çalışması yaparak Pazarspor maçının son idmanını gerçekleştirecek.

İKİ TAKIMIN DA PUANLARI EŞİT
Zonguldak Kömürspor zorlu maç öncesinde oynadığı 10 karşılaşmada 13 puan toplayarak 9'ncu sırada bulunurken, rakip Pazarspor ise 8 maçta 13 puan topladı, maç eksiğine rağmen +2 averajla 8'nci sırada bulunuyor.