Zonguldak Kömürspor'un geçen hafta yapılan olağanüstü genel kurulunda nitelikli dolandırıcılık iddiasıyla 100 yıla yakın hapsi istenen Yasin Hamzaçebi'nin yöhnetime girmesi tepki çekti.
Yönetim Kurulu'na yazılan isimlerin, Yasin Hamzaçebi'nin adını görünce tepki gösterdikleri öğrenildi. Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Aydemir'in de bu nedenle istifa ettiği iddia edildi.
Üyeler, "Süleyman Caner'in hatrına yönetime girdik. Yasin Hamzaçebi'nin bu yönetimde bulunması yanlış. Süleyman Caner'e soruyoruz. 'Listeye ben yazmadım' diyor" dediler.
"Yasin Hamzaçebi'yi yönretime kim yazdı?" diye sorduğumuz Kulüp Başkanı Süleyman Caner'in ünlü sanatçı Candar Erçetin'e öykünerek "Ben istemedim gitmeni kedi istedi/ Sonra pişmanım diye bana kedi söyledi" diyor.
Pusula Gazetesi Sahibi Ali Rıza Tığ'a yönelik iki ayrı saldırının faili olan ve azmettirici olarak yargılanan Yasin Hamzaçebi'nin Zonguldak Kömürspor yönetiminde bulunması kamuoyundan da tepki çekmeye devam ediyor.

Zonguldak Kömürspor'a madde manevi destek veren bazı işadamları, "Maden Yasin Hamzaçebi'yi yönetime aldılar. Bundan böyle bizim kapımıza gelinmesin. Parayı Yasin Hamzaçebi versin" dediler.

Editör: Pusula Gazetesi