TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele edecek olan Zonguldakspor 2017-2018 futbol sezonunun ilk çalışmasını yaptı. Saat 15.00'da kulüp binasında toplanan mevcut futbolcuların yanı sıra dış transferler Şevket ve Oğuzhan, alt yapı futbolcuları ve denemeye alınan futbolcuların katılımı ile idman 17.00'da Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda gerçekleştirildi. Teknik Direktör Şenol Demir nezaretinde yapılan idman yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü. İdmana düz koşu ile başlayan kırmızı lacivertli ekipte eski ve yeni futbolcular çabuk kaynaştı.

OSMAN İLE EKREM KATILMADI
Zonguldakspor'un tecrübeli kalecisi Osman Kurtuldu ailevi nedenlerden dolayı idmanlara 3 gün sonra katılacak. Tokatspor'dan transfer edilen sağ kanat oyuncusu Ekrem Sarıçam ise Teknik Direktör Şenol Demir'den aldığı özel izinle idmanlara daha sonra katılacak.

16 TEMMUZ'A KADAR İDMANLAR ZONGULDAK'TA
Zonguldakspor ilk etap çalışmalarını 16 Temmuz tarihine kadar kendi tesislerinde sürdürecek. Daha sonra ise kırmızı-lacivertli ekip Kızılcahamam Patalya Otel'de kampa girecek.

TEKNİK HEYET İŞBAŞINDA

Zonguldakspor 2017-2018 futbol sezonuna Teknik Direktör Şenol Demir ile devam ediyor. Demir'in yardımcılıklarını yine Taylan Varol, Mustafa Göktaş ve Barış Şeref yaparken, Bayrampaşaspor ile anlaşmaya varan Kaleci Antrenörü Bülent Yenidoğan'ın yerine ise Milli Takım tecrübesi bulunan Gaziantepspor'dan Kaleci Antrenörü Nihat Yüksel dahil oldu. Bu teknik heyet yeni sezonda Zonguldakkspor'un başarılı için mücadele edecek.

Zonguldakspor'u 10 yıl aradan sonra 2.lige çıkarma başarısı gösteren Zonguldaklı Teknik Direktör Şenol Demir ve ekibine Pusula olarak başarı temennisinde bulunuyoruz.

Editör: Pusula Gazetesi