Zonguldakspor 2007 doğumlu futbolculardan kurulu kadrosuyla 8-9 Nisan 2017 tarihleri arasında İzmir'de düzenlenecek özel bir turnuvaya katılıyor. Altınordu Spor Tesislerinde gerçekleştirilecek dev futbol organizasyonuna 30 şehirden yaklaşık 70 takım katılacak. Zonguldakspor'un da mücadele edeceği turnuva sonunda dereceye giren takımlar Avusturya Viyana'da gerçekleştirilecek ve dünya devleri Liverpol, Paris Saint Germany, Real Madrid ve Olimpiyakos gibi takımların da yer alacağı dev organizasyonda mücadele etmeye hak kazanacak.

Çalışmalarını Antrenör Muhammet Şaffak nezaretinde sürdüren Minik Elmas'lar Altunordu Tesislerinde gerçekleştirilecek bu anlamlı organizasyonda Zonguldak'ı ve Zonguldakspor'u en iyi şekilde temsil edip başarılı olmayı hedefliyorlar. İzmir'deki turnuvada başarılı olmaları halinde ise Zonguldakspor'un rakipleri dünya devleri Liverpol, Paris Saint Germany, Real Madrid ve Olimpiyakos olacak.

Antranör Muhammet Şaffak "Zonguldakspor ve minik futbolcularımız için bu tür organizasyonlar büyük bir fırsat. Futbolcularımızın gelişimi ve ileriye bakış açıklarını değiştirecek bu turnuvada kentimizi ve takımımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz. İnanıyorum ki bu turnuvada iyi bir derece elde ederek Avusturya'da düzenlenecek ve dev takımların bulunacağı turnuvaya katılmak istiyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi