Kulüpler Birliği Vakfı tarafından düzenlenen "Futbol Zirvesi" İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Futbol Zirvesi'ne Zonguldaspor Kulüp Başkanı Süleyman, Caner Başkan Yardımcısı Mumamer Toprak, ve Zonguldaspor Kaleci Antrenörü Bülent Yenidoğan da katıldı.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Süper Lig, 1.Lig, 2'nci ve 3'ncü lig başkan ve yöneticilerinin yanı sıra Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Teknik Direktörler, Merkez Hakemi Kurulu, Hakemler, Futbol dünyasından bir çok ismin katıldığı Futbol Zirvesi'nde Kulüplerin gelecekleri, yatırımları, Türk Futbolu, Tesisleşme ve bir çok konu masaya yatırılıyor.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da zirvede bir konuşma yaptı.

SÜLEYMAN CANER "FAYDALI TOPLANTI OLDU"

Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner toplantının kulüpler açısından çok yararlı geçtiğini, sıkıntıların konuşulup çözümler arandığını söyledi. Zonguldakspor olarak zirvede yeraldıklarını belirten Caner olumlu izlenimlerde toplantıdan ayrıldıklarını söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi