TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor 27 Kasım tarihinde İzmir deplasmanında oynayacağı Bucaspor maçı hazırlıklarına devam ediyor.
Son oynadığı ve deplasmanda 0-0 berabere kalarak 3 maçlık yenilgi serisine son veren kırmızı-lacivertli ekip tekrar galibiyet serisine başlayabilmek amacıyla Bucaspor maçına büyük önem veriyor. Bu sezon deplasmanda Şenol Demir yönetiminde Kırşehir ve Karacabey'i yenerek deplasmanda da galibiyet alabildiğini gösteren Zonguldak Kömürspor'da hedef Bucaspor karşısında 3 puan.

Geçtiğimiz hafta Kastamonuspor ile oynaması gereken maçı rakibinin ligden çekilmesi nedeniyle haftayı maç yapmadan geçen Zonguldak Kömürspor hafta sonunu ise BAY geçirecek. Üst üste iki hafta maç yapmadan geçecek olan Elmas bu boşluğu en iyi şekilde değerlendirerek Bucaspor maçına hazır ve moralli çıkmanın planlarını yapıyor.

İDMAN DEVREK'TE YAPILDI
Zonguldak Kömürspor Devrek İlçe Stadı'nda 13.30'da yaptığı idmana ısınma hareketleri ile başladı, ardından 5'e 2 top oynayarak dar alanda kısa paslaşmalar yaptı. Daha sonra çift kale maç yapan Zonguldak Kömürspor'da futbolcuların oldukça hırslı ve azimli oldukları gözlendi.

ZAFER CAN BAŞARI DİLEDİ

Zonguldak Kömürspor'u ağırlayan Devrek Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Vekili Zafer Can "Bugün tesislerimizde Zonguldakspor'umuza hizmet edebilme onurunu yaşadık. Her yerde her zaman En büyük Elmas" ifadeleri kullanarak kırmızı-lacivertli ekibe başarı temennisinde bulundu.