Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, galibiyet serisini deplasmanda da sürdürdü. Son 2 maçından galibiyetle ayrılan kırmızı-lacivertli takım, zorlu İstanbul deplasmanından 3 puanla döndü. Temsilcimiz, Anadolu Üsküdar 1908spor'u, penaltıdan Onur Eriş ve Sinan Uzun'un golleriyle 2-0 yendi.

Kırmızı-lacivertliler, 29'uncu hafta mücadelesinde İstanbul deplasmanında Anadolu Üsküdar 1908spor'a konuk oldu. Deplasmanda Büyükçekmece Tepecikspor'u ve kendi sahasında ise Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'u yenerek seriye bağlayan temsilcimiz, çıkışını İstanbul'da da sürdürdü.

Kırmızı-lacivertli takım, Anadolu Üsküdar 1908spor karşısında maça atak başladı. Oyunun kontrolünü eline alan temsilcimiz, 41'inci dakikada penaltı kazandı. Ceza sahası için Turan Yılmaz'ın düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Onur Eriş gole çevirdi: (0-1).

İlk yarı, temsilcimizin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Kırmızı-lacivertliler, ikinci yarıya da aynı istek ve arzuyla başladı. 75'inci dakikada ev sahibi futbolcu Recep Berk Elitez, Zonguldak Kömürspor kalecisi Osman Kurtuldu'ya tekme atınca, kırmızı kart gördü. Bu dakikadan sonra oyunda üstünlüğünü daha da güçlendiren Zonguldak Kömürspor, 85'inci dakikada Sinan Uzun'un attığı golle rahatladı: (0-2).

Mücadelede başka gol olmayınca, temsilcimiz karşılaşmayı 2-0 kazandı.

Zonguldak Kömürspor, aldığı bu galibiyetle puanını 42'ye çıkardı ve 7'nci sıradaki yerini korudu. Son üç maçını kazanan kırmızı-lacivertli takım, play-off şansını ise son 5 maça bıraktı. Temsilcimiz, gelecek hafta 6 puan önündeki 5'inci sırada yer alan Keçiörengücüspor'u saha ve seyircisi önünde ağırlayacak.

SAHA: Hasan Polat.

HAKEMLER: Celal Bayraklı [*][*], Özgür Fatih Kalaycı [*][*], Aydın Karsavuran [*][*].

ANADOLU ÜSKÜDAR 1908SPOR: Ali Alper Doğan [*][*], Pekin Köşnek [*][*](Dk.90+3 Uğur Bulut), Recep Berk Elitez [*], Alihan Can [*][*](Dk.63 Seyit Ali Akgül [*]), Fatih Çolak [*][*], Karahan Yasir Subaşı [*][*], Gökhan Çalışır [*][*], Hasan Türk [*][*], Murat Akgül [*][*], Yunus Doğan [*](Dk.46 Berat Eyüpoğlu[*]), Murat Rüzgar [*][*].

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Osman Kurtuldu [*][*][*], Sefa Aksoy [*][*][*](Dk.88 Ercan Coşkun), Okan Eken [*][*][*](Dk.83 Sinan Uzun [*][*]), Onur Eriş [*][*][*], Hüseyin Yılmaz [*][*][*], Erdinç Pekgöz [*][*][*], Ali Temur [*][*][*], Turan Yılmaz [*][*][*](Dk.68 Batuhan Otyıldız [*][*]), Mert Caymaz [*][*][*], Anıl Akkoyun [*][*][*], Okan Duran [*][*][*].

GOLLER: Dk.42 (P.A) Onur Eriş, Dk.85 Sinan Uzun (Zonguldak Kömürspor).

KIRMIZI KART: Dk.69 Recep(Anadolu Üsküdar 1908spor).

Editör: Pusula Gazetesi