U11 Basketbol Turnuvası 7 Temmuz 2019 tarihinde Bolu'da gerçekleşti. Turnuvaya Zonguldak, Sakarya ve Bolu'dan sporcular katıldı. U11 yaş gurubunda mücadele eden basketbolcular, izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşattı. Zonguldak Kömürspor Basketbol takımı karşılaşmalardan yenilgisiz ayrılarak şampiyon oldu.
Turnuvanın sonunda Zonguldak Kömürspor Basketbol Kulübü eğitmenleri Zonguldak'ta basketbol adına güzel başarılara imza atmayı hedeflediklerini vurgulayarak şunları söylediler: "Yaklaşık 2 yıldır ara vermeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Küçük basketbolcularda gördüğümüz heyecan bizi daha güzel işler yapmak için heyecanlandırıyor. Onların daha çok turnuvaya katılmalarını ve maçtaki mücadeleyi hissetmelerini istiyoruz. Daha önce Düzce'de katıldığımız hazırlık maçımızda galibiyet elde etmiştik. Şimdi Bolu'daki turnuvadan da galibiyetle ayrıldık. Bu başarılar bizi başka organizasyonlar yapmak için motive ediyor. Zonguldak Kömürspor Basketbol alt yapısı olarak çalışmalarımıza 2008-2013 yaş aralığındaki çocuklarımızla devam etmekteyiz."
Turnuvaya katılan tüm sporcuları tebrik eden Zonguldak Kömürspor Basketbol Kulübü eğitmenleri, tribünlerde çocuklarıyla aynı heyecanı yaşayan ailelere ve desteğini her zaman hissettikleri Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'e teşekkür ettiler.

Editör: Pusula Gazetesi