TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ligde kötü günler geçiriyor. Kırmızı-lacivertli ekip ligin son 5 haftasında 4 yenilgi, 1 beraberlik alarak kötü bir süreç geçirdi. Arada 2 haftayı bay geçiren Zonguldak Kömürspor'un 7 haftadır yüzü gülmüyor.

BUCASPOR MAÇINDA 1 PUAN HAKETTİ
Zonguldak Kömürspor İzmir deplasmanında 90 dakika genelinde çok iyi futbol oynamamasına karşın iyi mücadele etti. Rakip Bucaspor'a çok pozisyon vermemesine karşın sahadan 2-0 yenik ayrılan kırmızı-lacivertli ekip en az 1 puana haketmesine rağmen yapılan hatalardan yediği gollerle haftayı puansız tamamladı.

ŞENOL DEMİRLİ İLK 5 HAFTANIN TERSİ SON 5 HAFTA YAŞANDI

Zonguldak Kömürspor ilk 3 haftada Cafer Aydın ile 3 maçta 3 yenilgi almıştı. Cafer Aydın'ın gönderilmesinin ardından takımın başına gelen Şenol Demir çıktığı ilk 5 maçında 4 galibiyet, 1 beraberlik alarak çok iyi bir çıkış yakalamıştı. Ancak yine Şenol Demirli son 5 haftada yaşanan sakatlıklar ve cezalar nedeniyle takımın kemik kadrosunda değişiklikler yaşandı. Son 5 maç, ilk 5 maçın aksine 4 yenilgi 1 beraberlikle tamamlandı.

BEYAZ SAYFA AÇIYORLAR
Zonguldak Kömürspor Teknik Direktör Şenol Demir ve futbolcular yaptıkları toplantıda bundan sonra oynayacakları maçlara çok daha motive çok daha fazla mücadele ederek alacakları başarılı sonuçlarla beyaz bir sayfa açıp kötü gidişata son vermek istiyor.

Zonguldak Kömürspor Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 17 puanla 11'nci sırada bulunan 1922 Konyaspor'u konuk edecek, ardından deplasmanda 12'nci sırada 17 puanla 24 Erzincanspor'a konuk olacak.