TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor kötü günlere son vermek istiyor. Kırmızı-lacivertli ekip kötü başladığı sezonun 4'üncü haftasından itibaren göreve gelen Şenol Demir ile birlikte çok iyi bir çıkış yakalamış 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik almıştı. Kırmızı-lacivertli ekip ligde oynadığı son 3 lig maçı ve 1 Ziraat Türkiye Kupası maçından mağlup ayrılarak kötü bir döneme girdi. Bu maçlarda alınan yenilgiler takım içinde moralsizliğe, camiada ise umutsuzluğa neden oldu.

ELMAS, AMED KARŞISINDA KÖTÜ GİDİŞADA SON VERMEK İSTİYOR

Zonguldak Kömürspor ligin 12'nci haftasında Diyarbakır deplasmanında Amed Sportif ile yarın (Çarşamba) 13.00'da çok zorlu bir maç oynayacak. Bu maçın tüm hazırlıklarını galibiyet parolası üzerine yapan Zonguldak Kömürspor kötü günlere son vermenin planlarını yapıyor.

Şenol Demir ile birlikte ilk 5 haftalık periyotta iç ve dış sahada aldığı başarılı sonuçlarla göz kamaştıran Zonguldak Kömürspor tekrar aynı seriyi yakalamak istiyor.

Ligde 13 puanla 13'ncü sırada bulunan Zonguldak Kömürspor Amed Sportif maçının ardından 13'ncü haftayı Kastamonuspor ile maç yapmadan geçirecek, 14'ncü haftayı ise BAY geçirecek. Rakip Amed Sportif ise topladığı 17 puanla ligin 2'nci sırasında bulunuyor.