Kırmızı-lacivertli ekip Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 13.00'da idman yaptı

Zonguldak Kömürspor Pazar günü saha ve seyircisi önünde oynayacağı 1922 Konyaspor maçı provasını Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda gerçekleştirdi. Tribün liderleri idman öncesinde takımı ziyaret ederek tatlı ikram ederek 1922 Konyaspor maçında başarı temennisinde bulundu.

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor saha ve seyircisi önünde Pazar günü 13.00'da 1922 Konyaspor'u konuk edecek. Bu maçı hazırlıklarını sürdüren Elmas kötü gidişata son vermenin planlarını yapıyor.

1922 KONYA MAÇI HAZILIKLARIR YAPILDI
Kırmızı-lacivertli ekip 13.00'da Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda Teknik Direktör Şenol Demir nezaretinde yaklaşık 1 saat 20 dakika süren idman yaptı. İdmana düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan Zonguldak Kömürspor daha sonra 5'e 2 top çalışması yaptıktan sonra yarı sahada çift kale maç oynadı. 1922 Konyaspor maçının teknik taktik çalışmasını yapan kırmızı-lacivertli ekipte Teknik Patron Şenol Demir zaman zaman oyunu durdurarak futbolculara uyarılarda bulundu.

TRİBÜN LİDERLERİ TATLI İKRAM ETTİ
Zonguldak Kömürspor'un idmanı öncesinde tribün liderleri teknik heyet ve futbolcuları ziyaret ederek kısa süreli sohbet ettiler. Tribün liderleri getirdikleri tatlıyı futbolculara ikram ederken, 1922 Konyaspor maçında her maçta olduğu gibi 90 dakika takımı destekleyeceklerini belirttiler. Maç öncesinde başarı temennisinde bulunan tribün liderleri taraftara da çağrıda bulunarak Pazar günü 13.00'da oynanacak Zonguldak Kömürspor-1922 Konyaspor maçı için tribünlere davet ettiler.

MAÇI KARABÜKLÜ HAKEM YÖNETECEK

MHK, Zonguldak Kömürspor açısından büyük önem taşıman maçta Karabük Klasman hakemi Mustafa Hakan Belder'e düdük verdi. Belder'in yardımcılıklarını ise Muhammed Sait Emre Alagöz, Mehmet Dura yapacak.