Zonguldak Nostalji Sayfa Editörü Yüksel Yıldırım, Zonguldak'tan göçüp giderek başka şehirlerde hayatlarını devam ettiren Zonguldak'ın değerlerini paylaştı. Zonguldak'ta uzun yıllar yönetmenlik ve grafikerlik yapan Cenk Sucu, doğa fotoğrafçısı Recep Arslan'dan sonra Zonguldak medyasının çalışkan, dürüst, uzman gazetecisi Aydın Arslanyılmaz'ın da göç etmesine sitem etti.

Yüksel Yıldırım, "Zonguldak kan kaybetmeye devam ediyor. Kentin değerleri teker-teker kaybolurken, kentin sahipleri de gün gelecek kaybettiklerinin farkına varacaklar'' diyerek şu paylaşımı yaptı;

"Hangisi daha yakışıklı diye paylaşmıyorum!

Kaybettiğimiz kent değerlerine her gün bir yenisini eklenmesine örnek göstermek için paylaşıyorum.

Fotoğraftaki kent insanlarımızı çoğunuz tanıyorsunuzdur. Tanımıyorsanız ben tanıtayım.

Cenk Sucu, uzun yıllar özel kanallarda çalışmış işinin uzmanı teknik adam, yönetmen, grafiker ve montaj uzmanı.

Recep Arslan; doğa fotoğrafçısı, reklamcı, maceracı ve belgesel uzmanı. Zonguldak'la ilgili birçok filimde, dergide, fotoğraflarda imzaları var.

Bu iki kent değeri yakın bir zamanda kenti terk edip kendilerine Zonguldak dışında ekmek kapısı buldular. Bilgilerini, tecrübelerini alıp gittiler.

Bu beyin göçüne şimdi bir yenisi ekleniyor. Zonguldak medyasının çalışkan, dürüst ve uzman bir elemanı Aydın Arslanyılmaz'da göç yolunda.

Zonguldak kan kaybetmeye devam ediyor ve çaresiz bir şekilde seyrediyoruz. Sıra bize de ne zaman gelecek diye zaman öldürüyoruz.

Kentin değerleri teker-teker kaybolurken, kentin sahipleri de gün gelecek kaybettiklerinin farkına varacaklar.

Ama her şey bitmiş olacak."

Editör: Pusula Gazetesi