Düzce'de gerçekleştirilen Judo Ümitler 1.ligine yükselme müsabakalarında Zonguldak'ı temsil eden Zonguldak Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü büyük bir başarıya imza atarak Ümitler 1.ligine yükseldi. Büyük çekişmelere sahne olan müsabakalardan altının akıyla çıkan Zonguldak temsilcisinde büyük gurur yaşanıyor.

METİN AYDOĞAN VE METİN SÖNMEZ TARİH YAZIYOR

Zonguldak'ta Judo sporu denilince akla ilk gelen isimlerden biri Metin Aydoğan. İşte o Metin Aydoğan küçük yaştan itibaren Zonguldak'ta yetiştirdiği Milli sporcularla Zonguldak'ın ismini her kulvarda duyurmaya devam ediyor. Yine Metin Aydoğan'ın yetiştirdiği Milli sporculardan Metin Sönmez de iyi bir antrenör oldu. Metin Aydoğan ve Metin Sönmez Zonguldak Judo'sunu Düzce'de bir kez daha başarıyla temsil ederek kentimizin ismini ön plana çıkardı, takımıda Ümitler 1.lige çıkardı.

Bu başarının ardından Zonguldak Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü yönetimi yapmış olduğu açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "GençlikKulübümüz Zonguldak Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü Hokey'de Süper Lige yükselmesinin ardından Judo branşında da Ümitler 1. Ligine yükselerek bir başarıya daha imza attık. Bu başarılarla Zonguldak'ın en başarılı amatör kulübü olma yolunda ilerlemektedir.

Judo antrenörümüz Metin Sönmez ve hocamız Metin Aydoğan ve sporcularımızı tekrardan tebrik ediyoruz, ayrıca Düzce ilindeki müsabakaya giderken Judo kafilesini uğurlama inceliğin de bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Hakan Yüksel'e ve Judo İl temsilcimiz Kemal Çebi'ye de kulüp yönetim kurulu adına teşekkür ediyor, kulübümüze desteklerini bekliyoruz"

Editör: Pusula Gazetesi