Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, İl Genel Meclisi Üyesi Vacit Durdubaş, AK Parti Devrek İlçe Başkanı Serdar Kelebek ve Devrek Devlet Hastanesi Müdürü Fethi Kuzu ile birlikte TBMM'deki bütçe görüşmeleri sırasında Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ile görüştüler.

AK Parti Milletvekili Özcan Ulupınar, Sağlık Bakanı Demircan'dan Zonguldak ve ilçeleri için yapılacak olan 78'inci devlet hizmet yükümlülüğü kurasından doktor kadrosu istedi.

Zonguldak geneli için ambulans eksiklerini dile getiren Milletvekili Ulupınar, Bakan Demircan'dan bu konuda da talepte bulundu.

AK Parti Devrek İlçe Başkanı Kelebek, İl Genel Meclis Üyesi Durdubaş ve Hastane Müdürü Kuzu ile beraber Bakan Demircan'dan Devrek Devlet Hastanesi için de uzman doktor, ambulans ve fizik tedavi ve rehabilitasyon ünitesinin hizmet vermesi için bu dalda hekim isteyen Ulupınar, sağlık bakanı Demircan'ın talepleri değerlendirip yardımcı olacaklarını ifade ettiğini ve ihtiyaçların karşılanması hususunda gereken hassasiyeti göstereceklerini belirttiğini söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi