Zonguldak Ereğlispor İstanbul'da Başakşehir Spor Kulübünün misafiri oldu. İstanbul Balat Alt Yapı Tesislerinde Başakşehir Spor Kulübü ile özel müsabaka oynayan Zonguldak Ereğli Spor sahadan 5-2 mağlup ayrıldı.

U-17 ve U-19 karması ile karşılaşmaya giden Zonguldak Ereğli Spor'un golleri Mert Er ve Emre Kartal'dan geldi. Oyun mücadelesi ile beğeni alan Zonguldak Ereğli Spor, Başakşehir Spor Kulübü Alt Yapı Antrenörleri ve Sorumluları tarafından takdirle karşılaşandı. Maç öncesinde her iki takım oyuncuları ve antrenörleri bir arada hatıra fotoğraf çektirdi.

Karşılaşma sonunda kısa bir değerlendirmede bulunan Başakşehir Spor Kulübü U-19 Ligi Teknik Sorumlusu Uğur Şahin 'amatör bir takımın burada bizimle maç yapıyor olması o takımın kendi oyuncularına verdiği değerin göstergesidir. Amatör bir takıma oranla iyi koşan, iyi mücadele eden bir takım olduğunu söyleyebilirim. Ben Zonguldak Ereğli Spor'u kutluyorum. Her zaman Başakşehir Spor Kulübü olarak kendilerine kapımızın açık olduğunu bilmelerini isterim. Şunu da söylemeden geçmeyeceğim. Bizler Elit Akademi Liginde mücadele etmemize karşın mağlubiyet alan tarafın sertliğine çoğu kez maruz kalıyoruz. Ancak Zonguldak Ereğli Spor amatör takım olmasına karşın oyuncularının sahada ki inceliği, rakibe değil, topa müdahale etmesi bizi ziyadesi ile memnun etti. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Zonguldak Ereğlispor'a sahadaki efendi mücadelesi nedeni ile referans olmaktaki haklılıklarını şimdi daha iyi anlıyoruz' dedi.

Zonguldak Ereğli Spor Teknik Sorumlusu Necat Bakan ise 'Elit Akademi oynayan Başakşehir Spor Kulübünü ve oyuncularını kutluyorum. Ben her zaman söylüyorum. Bütün takımlar bizimdir. Bugün burada gösterilen ilgi alaka bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. İyi mücadele eden oyuncularımı da ayrıca kutluyorum. Zonguldak Ereğli Spor Elit Akademi Liglerinde isim yapmış bir kulüp olduğunu bugün bir kez daha gösterdi. Bu profesyonel anlayışı kutlarım' dedi.

Editör: Pusula Gazetesi