Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta mücadele eden temsilcilerimiz Ereğli Belediyespor ile Devrek Belediyespor derbi maçında kozlarını paylaşacak. Sezona kötü başlayan iki temsilcimiz de bu derbi maçına çıkış maçı olarak bakıyor.

Ereğli Belediyespor sahasında ilk maçta Kırıkkale Büyük Anadoluspor'a 1-0 mağlup oldu, ardından Beyköy deplasmanından 1-1'lik sonuçla döndü, 1 puanla 11'nci sırada kendile yer buldu.

Bir diğer temsilcimiz Devrek Belediyespor ile ilk maçta saha ve seyircisi önünde Göynük Belediyespor ile golsüz berabere kaldı, ardından ikinci haftada ise saha ve seyircisi önünde Çilimli Belediyespor'a uzatma dakikalarında yediği golle 2-1 yenilerek haftayı puansız tamamlamıştı. Devrek belediyespor ise 1 puan ve averajla 10'ncu sırada bulunuyor.

TRİBÜNLERİN DOLMASI BEKLENİYOR
Takımına sahip çıkarak hem forma kampanyasına destek veren, hem de tribünleri dolduran Ereğli Belediyespor'da taraftarın yine tribünleri doldurması bekleniyor. Devrek Belediyespor'un taraftarı da tribündeki yerini alması bekleniyor.

MAÇI BURAK ALTINEL YÖNETECEK

Pazar günü Ereğli Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı'nda 15.00'da oynanacak olan Ereğli Belediyespor-DevrekBelediyespor maçının da hakemi açıklandı. MHK, Kayseri bölgesinden bölgesel hakem Burak Altınel'u derbi maçında görevlendirdi. Altınel'in yardımcılıklarını ise Ankara bölgesinden bölgesel Ali Ceylan ve Kayseri bölgesinden Mustafa Soner Yüce yapacak. Maçın 4'üncü hakemi, Kayseri bölgesinden Cem Eray Eşmekay olacak.

Editör: Pusula Gazetesi