2020-2021 futbol sezonu Bölgesel Amatör Lig müsabakaları 17 Nisan 2021 tarihinde başlıyor. Temsilcilerimiz Devrek Belediyespor, Ereğli Belediyespor ve Kilimli Belediyespor 5'nci Bölge 3'üncü Grup'ta mücadele edecekler. Grupta 3 Düzce takımı olmak üzere toplam 6 takım mücadele edecek.

Cuma günü çekilen fikstürün ardından ilk haftada Devrek Belediyespor ile Kilimli Belediyespor eşleşti ve ilk hafta Zonguldak derbisine sahne olacak.

9 bölge, 52 grup olmak üzere toplam 266 takımın mücadele edeceği Bölgesel Amatör Ligden 3'üncü Lig'e toplam 9 takım çıkacak.

ZONGULDAK DERBİSİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
5.Bölge, 3.Grup'ta çekilen fikstür gereği ilk haftada Zonguldak derbisinde Devrek Belediyespor ile Kilimli Belediyespor kozlarını paylaşacak. Bir diğer temsilcimiz Ereğli Belediyespor ise Düzce temsilcisi Akçakcaspor ile karşılaşacak. İlk haftada bir diğer maç ise Çilimli Belediyespor ile Beyköy Belediyespor arasında oynanacak.

17-18 Nisan tarihlerinde başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig'in ilk haftasında özellikle Devrek Belediyespor ile Kilimli Belediyespor arasında oynanacak maçın sonucu şimdiden büyük merakla bekleniyor. Takımlar çalışmalarını yoğun tempo ile sürdürüyor.