Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen ve Bilardo İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Büyükler Bilardo İl Şampiyonası müsabakaları sona erdi. Zevkli ve çekişmeli geçen müsabakaların ardından Serdar Berber şampiyonluğunu ilan etti.

Mavi Ay Bilardo Salonu'nda gerçekleşen müsabakalara merkez ve ilçelerden toplam 81 sporcu katıldı. 9 gün boyunca devam eden müsabakaların finalleri Pazar akşamı oynandı. Final müsabakalarını Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Spor Şube Müdürü Gazel Güven, Bilardo İl Temsilcisi Deniz Yüecsan ve bilardo severler de izledi. Büyük heyecana sahne olan final maçları sonunda şampiyonluğa Serdar Berber ulaşırken, Ahmet Kızgınçelik ikinci, Uğur Emanet üçüncü, Ali Kefeli ise dördüncü oldu.

DERECEYE GİRENLERE KUPALARI VERİLDİ

Şampiyonayı birincilikle bitiren Serdar Berber'e kupasını Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, 2'nci olan Ahmet Kızgınçelik'e kupasını Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Gazel Güven, 3'ncü olan Uğur Emanet'in kupasını Zonguldak Bilardo İl Temsilcisi Deniz Yücesan, 4'ncü olan Ali Kefeli'nin kupasını ise Turnuvanın başhakemi Necati Baştürk verdi.

HAKAN YÜKSEL TEBRİK ETTİ

Turnuvanın sonunda konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, turnuvaya katılan tüm sporcuları kutlayarak Türkiye Şampiyonası'nda Zonguldak'ı temsil edecek olan şampiyon Serdar Berber'e başarılar diledi.

Editör: Pusula Gazetesi