-ÖZEL İÇERİK-

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın İl Başkanları Toplantısı'na katılması sebebiyle yerine belediye meclis üyesi Havva Yılmaz vekalet ediyor.

'Zonguldak Belediyesi'ni kadın başkan mı yoksa erkek başkan mı daha iyi yönetir?' sorusunu yanıtlayan Yılmaz "Her yerde bir kadının elinin değmesi her zaman için daha iyidir. Tabi ki bu sadece kadın yapılabilir anlamında değil, ekiple yapılacak, yürütülecek bir iş. Belediye başkanının kadın olması daha avantajlı olabilir diye düşünüyorum" dedi.

"VATANDAŞ EN ÇOK SEÇİM ZAMANINDA VERİLEN VAATLERİ SORUYOR"

Zonguldak Belediyesi'nde 2 günlüğüne başkanlığa vekalet eden Havva Yılmaz, kendisinin görevlendirildiği konularla ilgili şu açıklamayı yaptı;

"Belediye başkanımız Ömer Selim Alan, Ankara'da il başkanları toplantısına katıldı. Onun yerine Perşembe ve Cuma günleri yerine ben vekalet edeceğim. İki günlük süre içerisinde bazı toplantılara katılacağım. Bugün encümen toplantımız var, onu gerçekleştireceğiz. Yarın il koordinasyon kurulu toplantısı var, ona katılacağım. Bugün halk günü toplantımız vardı. Vatandaşımızı dinledik, sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyoruz. Vatandaşın bizden en çok talep ettiği şey; genel olarak seçim zamanında verilen vaatler soruluyor. Mahallelerdeki yol problemleri soruluyor. Bununla ilgili sürecimiz devam ediyor. Asfalt ihalesi yapıldı ancak iptal edildi. Bu süreci tamamlamaya çalışıyoruz. Öncelikli olarak Zonguldak'ın geneline hitap eden problemleri çözmek istiyoruz."

"KADININ ELİNİN DEĞDİĞİ HER YER GÜZELLEŞİYOR"

'Zonguldak Belediyesi'ni kadın başkan mı yoksa erkek başkan mı daha iyi yönetir?' sorusunu yanıtlayan Yılmaz "Kadın ve erkek anlamında bakarsak; kadınlar daha detaycı oldukları için elinin değdiği her yer daha güzelleşiyor. Her yerde bir kadının elinin değmesi her zaman için daha iyidir. Tabi ki bu sadece kadın yapılabilir anlamında değil, ekiple yapılacak, yürütülecek bir iş. Belediye başkanının kadın olması daha avantajlı olabilir diye düşünüyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi