Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, son iki senede Türkiye Belediyeler Birliği ile yapılan görüşmeler neticesinde Zonguldak il ve ilçe belediyelerine bugüne kadar 9 aracın daha önce verildiğini, diğer 4 aracın verilmesinin onaylandığını açıkladı. Milletvekili Ulupınar, toplamda 2,8 milyonluk bedeli olan 13 aracın Zonguldak ilçe ve belde belediyelerine kazandırıldığını söyledi.

Zonguldak Belediyesi'ne 1 cenaze aracı, Beycuma'ya 1 itfaiye, Gökçebey'e 1 kepçe, Gümeli'ye 1 kepçe, Karaman'a 1 damperli kamyon, Saltukova'ya 1 yol süpürme ve 1 cenaze aracı, Gelik'e 1 kepçe, Bakacakkadı'ya 1 damperli kamyon verildiğini ifade eden Ulupınar, en kısa sürede de Nebioğlu'na 1 kepçe, Çaycuma'ya 1 kanal açma, Filyos'a 1 damperli kamyon ve Kandilli'ye de 1 cenaze aracı verileceğini ifade etti.

Bu araçların belediyelere, vatandaşlara ve Zonguldak'a hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Ulupınar, desteklerinden dolayı Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş'a ve Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayrettin Güngör'e teşekkürlerini sundu.

Editör: Pusula Gazetesi