Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden ve aldığı seri galibiyetlerle 11 puanlık farkı kapatarak liderlik koltuğunu eline geçiren Ereğli Belediyespor'da büyük sevinç yaşanıyor. Son olarak deplasmanda zorlanmasına rağmen 90+3'de Oruj'un attığı hayati golle sahadan 1-0 galip ayrılan Ereğli Belediyespor 37 puanla zirveye yerleşti.

Grupta şampiyon adaylarının fazla olması ve yarışın her geçen hafta kızıştığı 6.grupta Ereğli Belediyespor'un hemen ardından 36'şar puanla Bartınspor ve Kırşehir Belediyespor geliyor. Türk Metal Kırıkalespor ile 34 puana sahip.

KASTAMONU ÖZEL İDARE MAÇI KRİTİK

Geçtiğimiz hafta sahasında Kırşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak Ereğli Belediyespor'un liderliğe yükselmesinde katkı sağlayan Kastamonu Özel İdarespor deplasmana puan umutlarıyla gelecek. Eflatun-beyazlı ekip ise sahaya temkinli çıkıp, Kastamonu Özel İdare karşısında kaza yapmak istemiyor. Çalışmalarını Beyçayırı Stadı'nda yaptığı idmanlarla sürdüren Ereğli Belediyespor'da Antrenör Zafer Şahin futbolcularına sık sık uyarılarda bulunuyor.

TARAFTAR YİNE İŞBAŞINDA

Ereğli Belediyespor taraftar grupları ve ilçe tamamen şampiyonluğa kenetlenmiş durumda. İlçede asılan dev bayraklar ise şampiyonluğa olan inanmışlığın bir göstergesi konumunda. Kastamonu maçında yine Beyçayırı Stadı'nda 3-4 bin taraftarın tribünleri doldurması bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi