TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor ligde oynadığı 6 karşılaşmada 2 yenilgi, 3 galibiyet, 1 beraberlik alarak topladığı 10 puanla ligin 8'nci sırasında yer alıyor. Elmas ligin ilk haftasında Manisa FK'ya, son olarak da Yeni Çorumspor'a sahasında mağlup oldu. Temsilcimiz Amed Sprotif'i 1-0, Sancaktepe'yi 2-0, İnegölspor'u da 1-0 yendikten sonra Kırklarelispor ile de deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı.

HACETTEPE MAÇI ZİRVE'YE BAĞLANTI MAÇI OLACAK
Zonguldakspor kadrosunu ligin başlamasına kısa süre oluştururken, yaşanan maddi manevi kriz takımın sıkıntılı günler yaşamasına neden olmuştu. Genç ve dinamik bir kadro kuran kırmızı-lacivertli yönetim ligin geride kalan 6 haftasında 10 puan toplayan Zonguldakspor, Hacettepe'yi yenmesi halinde ligin zirvesine tekrar ortak olma şansı yakalayacak.

TEKNİK HEYET BEYİN YIKIYOR
Yeni Çorumspor'a sahasında Cumartesi günü 1-0 galipken 2-1 mağlup olan Zonguldakspor'da teknik Direktör Serkan Afacan yapılan hataları futbolcuları ile paylaştı, aynı hataların Hacettepe maçında yapılmaması için uyarılarda bulundu.

Zonguldakspor ile Hacettepe arasında Çarşamba günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma 14.30'da başlayacak.

Editör: Pusula Gazetesi