Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig müsabakalarında 8'nci hafta müsabakaları Cumartesi ve Pazar günü çeşitli sahalarda oynanan maçlarda tamamlandı. Zirvede Gelikspor görünürken, ligin son sırasında ise Akınspor bulunuyor.

MUSLU BELEDİYE-AKINSPOR: 3-0

Ligde inişli çıkışlı grafik çizen Muslu Belediyespor son iki haftada aldığı galibiyetlerle çıkışa geçti. Kırmızı-lacivertli ekip sahasında konuk ettiği Akınspor karşısında sahadan 3-0 galip ayrıldı. Celalettin'in attığı gollerle 3 puana ulaşan Muslu Belediyespor 11 puanla 6'ncı sırada bulunuyor, Akınspor ise 4 puanla son sırada.

ÇAYCUMASPOR-ALAPLI BELEDİYESPOR: 0-3

Son haftalarda düşüşe geçen Alaplı Belediyespor liderliği Gelikspor'a kaptırmasının ardından 2 hafta sonra galip geldi. Deplasmanda Çaycumaspor ile karşılaşan Alaplı Belediyespor sahadan 3-0 gibi net skorla galip ayrılarak büyük moral buldu. Çaycumaspor ise sahasında kaybettiği maçın üzüntüsünü yaşıyor.

İSTASYON GEMİCİLER-ÇAYDEĞİRMENİ BELEDİYESPOR: 1-0

Kümede kalma mücadelesi veren takımlardan birisi olan İstasyon Gemiciler sahasında Çaydeğirmeni Belediyespor'u konuk etti. 90 dakikası büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmayı 1-0 kazanan takım ev sahibi İstasyon Gemicilerspor oldu. Bu galibiyetle nefes alan İstasyon Gemicilerspor, rakibi Çaydeğirmeni Belediyespor'un da çıkışını durdurdu.

KİLİMLİ BELEDİYESPOR-EREĞLİ YENİMAHALLE: 2-1

Şampiyon adaylarından birisi olan Kilimli Belediyespor'da yönetim 3 hafta önce göreve getirdiği antrenör Serkan Bankoğlu ile 3 maçta 3 galibiyet aldı. Son olarak sahasında Ereğli temsilcisi Yenimahallespor ile karşılaşan Kilimli Belediyespor sahadan 2-1 galip ayrılarak hanesine 3 puan yazdırdı, puanını da 17'ye yükseltti. Rakip Yenimahallespor ise bu yenilgi ile 12 puanda kaldı.

PERŞEMBE BELEDİYE-ÇATES IŞIKSPOR: 4-0

Sezona iddialı başlayan ve fırtına gibi başlangıç yapan Perşembe Belediyespor'un ilerleyen haftalarda hızı kesilmesine rağmen zirve mücadelesi veren takımların başında bulunuyor. Siyah-beyazlı ekip sahasında konuk ettiği ÇATES Işıkspor maçından 4-0 gibi farklı skorla galip ayrılarak 14 puana yükseldi, şampiyonluk yarısında var olduğunu gösterdi. ÇATES Işıkspor ise son haftalardaki çıkışına Perşembe'de nokta koydu.

İHSANİYESPOR-GELİKSPOR: 0-1

Gökhan Konmuş nezaretinde liderlik koltuğunda oturan Gelikspor favori olarak gittiği İhsaniyespor deplasmanında adeta öldü, öldü dirildi. Maçtan zor da olsa 1-0 galip ayrılan Gelikspor 19 puana yükselerek liderliğini sürdürdü.

Rakip İhsaniyespor ise güçlü rakibi karşısında oynadığı olumlu futbolun karşılığını alamamanın üzüntüsünü yaşadı. Hakemlere de tepki gösterdi.

Editör: Pusula Gazetesi